Rekaan Konsep Terbaru iPhone yang Sangat Cool

Published On 11/07/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

iPhone memang menjadi kegilaan ramai tanpa mengira usia, pangkat ataupun darjat. Rekaannya yang unik dan sangat inovatif menarik minat ramai pembeli. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar rekaan konsep iPhone yang sangat cool dan berinovasi hasil rekaan artis ternama di seluruh dunia.

Transparent iPhone Concept

Transparent iPhone Concept

iPhone Pro Concept

iPhone Pro Concept (ada sliding panel tengok video di bawah)

Projector iPhone Concept

Projector iPhone Concept

iPhone 5G Concept

iPhone 5G Concept (errr rupa macam nokia N8 je -.-)

iPhone nano Concept

iPhone nano Concept (nak kecikkan iphone -.-)

iPhone 5 Concept

iPhone 5 Concept kononnya...

Elegant iPhone Concept

Elegant iPhone Concept

4mm iPhone 5 Concept

4mm iPhone 5 Concept

Unibody iPhone Concept

Unibody iPhone Concept

Thin iPhone Concept

Thin iPhone Concept

Menarikkan? haha mana la tau mungkin rekaan-rekaan ni akan digunakan untuk iPhone 5 mana la tau kan hahaha. Tapi kami paling suka yang projector tu, sangat menarik dan maju hahaha.

cisdel iphone cgsumber: toxel

Kongsi Artikel

6 Responses to Rekaan Konsep Terbaru iPhone yang Sangat Cool

  1. yg last skali tu lawa. nipis gile. kalau btol2 ada mmg best 😛

  2. annadzirah says:

    pro concept tu macam canggih gak 😮

  3. naimazmi96 says:

    pa la dorang gila sngt i phone nieh
    N9 DAN HTC lg hebat kowt

  4. chahaya says:

    😮 terbaik arr sape dpat..nipis gitu..eiyyy,geram tol arr tgok..nk jugak !

  5. IsuPanas says:

    bila la nak mampu pakai iphone 4s nie..huhu
    sape nak sedekah ek, yg iphone 4 ok dah..hihi

  6. Ikhtiar Shah says:

    perghh nipis gila kan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *