Selipar Berbentuk Tapak Kaki Haiwan yang Sangat Cool

Published On 07/07/2011 | By cisdel | Menarik

Selipar dah menjadi trend fesyen yang agak popular masa kini. Semakin ramai lebih selesa menggayakan selipar atau flip-flops yang ringkas berbanding sandal yang kompleks dan pelik. post kali ini kami nak kongsikan koleksi selipar yang comel ada tapak kaki haiwan di bahagian tapak dia hohoho

selipar comel 1

Ini tapak kaki kucing

selipar comel 2

ini tapak kaki hantu.. hahaha burung hantu

 

selipar comel 3

menurut sumber, nama binatang ni zaurus

 

selipar comel 4

tapak kaki monyet hohoho

 

selipar comel 5

cicak gecko punya tapak kaki hahah

 

selipar comel 6

kesan tapak kaki haha buat prank orang best ni

 

selipar comel 7

bergaya dengan selipar comel

Menarik kan? kalau buat prank orang ni best ni. Amek tapak kaki pelik-pelik jalan kat pantai. Pastu bising-bising panggil wartawan semua kata ada penemuan misteri hahaha

cisdel kaki manusia

Kongsi Artikel

10 Responses to Selipar Berbentuk Tapak Kaki Haiwan yang Sangat Cool

  1. Orang Akaun says:

    kool..aku nak sepasang

  2. nadhirah says:

    Nak TapaK kaKi kuCIng !!
    :)

  3. fina fento says:

    comel2! kreatif dorg nih

  4. aimy says:

    waaaaah~! 😯
    kat mana boleh beli ni?
    huhuhu~ 😛

  5. haiqal says:

    Okay.sumpah tak ada kerja.Bhahah

  6. sickchild72 says:

    nak tapak kaki kucing! comelnyaaa

  7. Rie Rieda says:

    Aku pun nak jugak klu ada.kat malaysia ada jual x???hheheh

  8. CACA says:

    KATNER JUALL.

  9. Aisyah03 says:

    ade jual ke? Brape spasang?

  10. Aisyah89 says:

    nak beli 1.. Ade jual ke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *