Koleksi Mug yang Sangat Unik dan Kreatif

Published On 04/07/2011 | By cisdel | Menarik

Mug atau cawan digunakan untuk letak air dan minum hahaha siapa tak tau sila tepuk kepala sendiri. Pada zaman yang semakin maju ini terdapat banyak rekaan-rekaan mug yang unik, kreatif dan kadang-kala tak tercapai dek akal. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi mug yang sangat unik dan kreatif untuk tatapan anda.

Mug yang unik dan kreatif 1

Mug Stormtrooper

Mug yang unik dan kreatif 2

Giant Mug

Mug yang unik dan kreatif 3

smart homer ni punya mug. siap boleh letak biskut kat bawah

Mug yang unik dan kreatif 4

Rubik's Cube Mug

Mug yang unik dan kreatif 5

Ini kami dah pernah tunjuk dulu.. smart kan? :)

Mug yang unik dan kreatif 6

ctrl + alt + del mug set

Mug yang unik dan kreatif 7

TARDIS Mug.. haha ni time machine dalam cerita dr. who kot

Mug yang unik dan kreatif 8

Slim Mug

Mug yang unik dan kreatif 9

hehehe dekat dasar cawan ni ada haiwan tersembunyi

Mug yang unik dan kreatif 10

Spiral Mug

Mug yang unik dan kreatif 11

wooden mug

Mug yang unik dan kreatif 12

Dervish Mug

Mug yang unik dan kreatif 13

smashed mug

Mug yang unik dan kreatif 14

Cappuccino Cup

Haaa macam best je kan kalau minum guna mug ni semua. Air yang tak sedap pon boleh jadi sedap haha ok itu tipu. Tapi cawan cisdel tetap paling kacak dan meruntun jiwa

cisdel cawansumber: toxel

Kongsi Artikel

7 Responses to Koleksi Mug yang Sangat Unik dan Kreatif

  1. yg bentuk lens tu cool. bley perpanjang kalau nk ltk air panas lebih 8)

  2. fina fento says:

    yang slim tu puas ke minum 😛

  3. Dayana says:

    aku nak Giant Mug tu. baru puas ati minum neskepe guna tu. hahaha :lol_ee:

  4. suna husna says:

    nak mug comel camni satu…………..nak yg cisdel la..act dah ada mug cam cisdelnya…tp tertinggal kat urmah..heheee

  5. Pingback: Cawan yang Paling Besar di Dunia | cisdel.com

  6. burn says:

    nak y mug square blu tuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *