Tempat Letak Basikal yang Unik dan Kreatif

Published On 29/06/2011 | By cisdel | Rekaan Menarik

Basikal adalah kenderaan yang murah dan tida mencemarkan udara. Selain itu nak parking pon senang hahaha. Ok kembali pada tajuk asal, biasanya orang letak je basikal kat tiang-tiang atau letak je mana-mana. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi tempat letak basikal yang unik dan menarik.

tempat letak basikal 1

smart tak bentuk sikat ni hohoho

tempat letak basikal 2

toblerone.. err punya la panjang boleh letak 2 je basikal

tempat letak basikal 3

bentuk kereta

tempat letak basikal 4

simple buy nice :)

tempat letak basikal 5

ok yang ni smart

tempat letak basikal 6

tempat letak basikal bentuk basikal

tempat letak basikal 7

2 in 1.. tempat letak basikal + bench

tempat letak basikal 8

siap bentuk macam kubah hohoho

tempat letak basikal 9

yang ni lagi stylo.. slumber je main gantung-gantung

tempat letak basikal 10

vault hohoho

tempat letak basikal 11

bentuk bunga daisy

tempat letak basikal 12

Elevacion Bike Rack

tempat letak basikal 13

tempat letak basikal yang macam-macam rupa

tempat letak basikal 14

seksi betul hahaha

tempat letak basikal 14

menjimatkan ruang hohoho

Macam mana unikkan? Dekat Malaysia rasanya takde tempat-tempat macam ni semua, yelah jarang kita nampak ada orang naik basikal untuk pergi ke mana-mana kat Malaysia ni. Tapi parking lembu cisdel senang je haha

cisdel parkingsumber: toxel

Kongsi Artikel

7 Responses to Tempat Letak Basikal yang Unik dan Kreatif

  1. Affan says:

    yang gantung2 tu paling best, jimat space. tapi kos mungkin tinggi sikit

  2. yg gantung tu betul ke? gler cool~

  3. fina fento says:

    yg boleh letak laptop tu sempoi.

  4. Amir Said says:

    kreatif gile. yg no 10 tu ada kat uni aku. hehe

  5. Suka design vault tu…

    alasan:Basikal pernah kena curi walaupun dikunci :grrr_ee:

  6. Pingback: Aksesori Basikal yang Sangat Kreatif dan Praktikal | cisdel.com

  7. Pingback: Aksesori Basikal Yang Sangat Kreatif Dan Praktikal | Giler Kentang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *