Benda-benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

Published On 28/06/2011 | By cisdel | Menarik

Biasanya kita yang bagi pokok makan baja ataupun kita yang makan pokok tu semua tapi kali ini kami nak kongsikan gambar pokok pulak yang makan benda-benda pelik. Nak tau betapa peliknya apa yang pokok tu makan semua sila baca post ini sampai habis baru tau betapa hebatnya pokok-pokok ni semua.

pokok makan benda pelik 1

makan sign board jalan

pokok makan benda pelik 2

basikal tu beb hahaha

pokok makan benda pelik 3

baru nak makan tong pos tu haha tunggu la 2-3 tahun lagi camne

pokok makan benda pelik 4

pergh ni dah berapa lama dia hadam ni

pokok makan benda pelik 5

yang ni lagi ganas

pokok makan benda pelik 6

makan batu nesan =.="

pokok makan benda pelik 7

ok ni betul betul pokok ni cuba makan bangku

pokok makan benda pelik 8

rasanya dia memang lekat kat pokok ke atau pokok tu dah telan tiang dia hehehe

pokok makan benda pelik 9

dah berapa lama tersadai tu agaknya

pokok makan benda pelik 10

giler kental penghadang jalan tu pon boleh telan

pokok makan benda pelik 11

ok ni agak scary~

pokok makan benda pelik 12

pokok pon nak ada peti surat sendiri

pokok makan benda pelik 13

tu la parking lagi motor sepah-sepah kan dah kena makan

Kesimpulannya, air yang tenang jangan disangka tiada buaya. Pokok yang nampak cam comel je jangan disangka tak cukup ganas nak makan anda. Sekian, renung-renungkan dan selamat beramal :)

cisdel makan pokoksumber: mediadump

Kongsi Artikel

7 Responses to Benda-benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

  1. nampak horror lak dengan kuasa yg pokok boleh buat 😮

  2. nazyrah says:

    menakjubkaaaaan DD:

  3. Farhan says:

    wuuuu… ade yg nmpk mcm betul2 tgh mkn.. haha

  4. Amir Said says:

    mesti lama gile motor tu tersadai. haha

  5. fendy says:

    manusia makin maju,pokok pn de kmjuan gk,asik mkn baja je boring,tuh yg mkn signboard n mcm2.hehe…

  6. usui says:

    kenapa dia makan? apa sebab?? kenapa?? why??? wae??? O_O

  7. RIS-FAMILI says:

    Sedangkan selera manusia berubah2, inikan pula selera pokok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *