Benda-benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

Published On 28/06/2011 | By cisdel | Menarik

Biasanya kita yang bagi pokok makan baja ataupun kita yang makan pokok tu semua tapi kali ini kami nak kongsikan gambar pokok pulak yang makan benda-benda pelik. Nak tau betapa peliknya apa yang pokok tu makan semua sila baca post ini sampai habis baru tau betapa hebatnya pokok-pokok ni semua.

113 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

makan sign board jalan

22 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

basikal tu beb hahaha

32 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

baru nak makan tong pos tu haha tunggu la 2-3 tahun lagi camne

42 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

pergh ni dah berapa lama dia hadam ni

52 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

yang ni lagi ganas

61 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

makan batu nesan =.="

71 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

ok ni betul betul pokok ni cuba makan bangku

81 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

rasanya dia memang lekat kat pokok ke atau pokok tu dah telan tiang dia hehehe

9 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

dah berapa lama tersadai tu agaknya

103 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

giler kental penghadang jalan tu pon boleh telan

114 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

ok ni agak scary~

123 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

pokok pon nak ada peti surat sendiri

133 Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

tu la parking lagi motor sepah-sepah kan dah kena makan

Kesimpulannya, air yang tenang jangan disangka tiada buaya. Pokok yang nampak cam comel je jangan disangka tak cukup ganas nak makan anda. Sekian, renung-renungkan dan selamat beramal icon smile Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

cisdel makan pokok Benda benda Pelik yang Dimakan oleh Pokoksumber: mediadump

Kongsi Artikel

7 Responses to Benda-benda Pelik yang Dimakan oleh Pokok

  1. nampak horror lak dengan kuasa yg pokok boleh buat :o

  2. nazyrah says:

    menakjubkaaaaan DD:

  3. Farhan says:

    wuuuu… ade yg nmpk mcm betul2 tgh mkn.. haha

  4. Amir Said says:

    mesti lama gile motor tu tersadai. haha

  5. fendy says:

    manusia makin maju,pokok pn de kmjuan gk,asik mkn baja je boring,tuh yg mkn signboard n mcm2.hehe…

  6. usui says:

    kenapa dia makan? apa sebab?? kenapa?? why??? wae??? O_O

  7. RIS-FAMILI says:

    Sedangkan selera manusia berubah2, inikan pula selera pokok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>