Koleksi Gambar Gadis yang Terapung di Udara

Published On 26/06/2011 | By cisdel | Menarik

Seni fotografi memang selalu dapat mengagumkan kita semua. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi gambar seorang bapa yang ambil gambar anak-anak perempuan mereka dengan comel dan sangat kreatif. Kali ini kami nak kongsikan gambar seorang jurufoto Jepun, Natsumi Hayashi yang kononnya boleh terapung di udara.

gadis terapung 1

baju dia cantik la hohoho

gadis terapung 2

telefon sambil terbang hohoho

gadis terapung 3

jatuh nanti sakit ni hohoho

gadis terapung 4

penat berjalan angkat barang berat, terbang je la hohoho

gadis terapung 5

dah macam naruto plak aku tengok hahaha

gadis terapung 6

haha ada hantu kat koridor sekolah

gadis terapung 7

ni kes tanak bayar tambang la ni hohoho melompat masa check tiket

gadis terapung 8

nak tikam bola pon terbang ke =.="

gadis terapung 9

relax je terapung kat crowd

gadis terapung 10

aku statik

gadis terapung 11

barapung-apung di taman hohoho

gadis terapung 12

yang ini agak stylo la :)

gadis terapung 13

kombo sekali 2 gambar

gadis terapung 14

dua-dua ni smart. nice~

Semua gambar ni tidak menggunakan Photoshop tapi menggunakan shutter speed yang sangat pantas untuk membekukan pergerakan gadis ini masa dia melompat. Shutter speed yang digunakan mungkin 1/5000s ke atas

cisdel cuba terbangsumber: toxel, website rasmi Natsumi Hayashi

Kongsi Artikel

13 Responses to Koleksi Gambar Gadis yang Terapung di Udara

  1. fina fento says:

    haha. kebetulan!
    baru je lepas tengok kat blog hasnulyakin.blogspot.com 😛

    tapi serius dia ni kreatif .dengan sekeping gambar sehari buat orang kagum.

  2. nazyrah says:

    mesti banyak kali dia lompat lol

  3. Mr.Bintang says:

    3 pic gaya naruto.. ehehehe :lol_ee:

  4. adoy41 says:

    mmg kreatif dye ni.. bru je lpas tgk kt site dye. siap ade version 3d lg. yg tu paling terbaekk.. tu pn klu reti tgk la

  5. erm ni edit atau lompat je..kalau dia lompat dpn kalayak ramai mesti org tgk tp gmbr 7 tk pn

  6. AdamXis says:

    assalam…hahaha terbaik.dlu ku slalu gak uat gambar terbang…penat ouwh nak melompat

  7. kedinkyst says:

    Gilerk laa.. tak penat ke kene lompat2 ni ? haha hebattt

  8. ARA says:

    peh stylo sangat2..

  9. sOoooour says:

    menakotkan pun ada…hehehe…

  10. Mr Rileks says:

    supergirl… 😀

  11. titan says:

    fuhh. hebat-hebat. 8x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *