Panduan dan Tips Temujanji Pertama

Published On 23/06/2011 | By cisdel | Lawak, Trivia

Temujanji pertama atau first date merupakan perkara yang agak penting sebagai langkah pertama menuju ke langkah seterusnya haha. Tips dan panduan ini mungkin dah agak lama tapi untuk melengkapkan koleksi tips dan panduan di cisdel.com kami kongsikan jugak. Semoga terhibur dan mendapat manfaat :)

tips temujanji pertama 1

datang jemput

tips temujanji pertama 2

impresi pertama errrr

tips temujanji pertama 3

bagi hadiah

tips temujanji pertama 4

berkongsi info peribadi

tips temujanji pertama 5

polite? errr hahaha

tips temujanji pertama 6

makan malam.. haha terbaik la kutip kat tong sampah

tips temujanji pertama 7

menjadi pendengar yang baik

tips temujanji pertama 8

aktiviti lepas makan malam hahaha ape mamat tu buat wehh

tips temujanji pertama 9

relax~ haha adehhh

tips temujanji pertama 10

selamat malam~

hahaha yang baik jadikan pengajaran ye yang tak baik tu sila abaikan haha jangan sesekali cuba praktikkan kalau nak hidup lama hohoho

cisdel first datesumber: buburuza

Kongsi Artikel

3 Responses to Panduan dan Tips Temujanji Pertama

  1. melampau2 yg dont punya aktiviti. huhu :grin2_ee:

  2. shatilah zakaria says:

    haha apesal ak x perasan lak entri yg ni..
    lawak guling2 jer 😯

  3. Amirez says:

    haha. melampau betul. tapi tak faham yg after dinner activity tu. lelaki tu buat apa sebenarnya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *