Bila Ibu-bapa dan Anak-anak Bertukar Kepala

Published On 22/06/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Manipulasi foto mampu membuatkan sesuatu perkara biasa menjadi luar biasa dan menakjubkan. Kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar bila ibu-bapa dan anak-anak mereka bertukar kepala. Koleksi ini diberi nama Kindskoepfe (“Grown Ups”) dan dihasilkan oleh Florian Schmucker, Paul Ripke, dan POP.

photo101 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

mak dengan anak sama comel >.<

photo091 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

haha muka budak kecik tu takbleh blah

photo081 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

ok yang ni jadi pelik bila tukar

photo071 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

rawrrr! lanun haha

photo061 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

ok gambar ni smart :)

photo041 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

hohohoho

photo031 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

haha gambar ni nampak macam giant n dwarf

photo021 Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

ok ni comel :)

Macam mana comel kan? Hahaha sila la cuba jugak kalau berminat tapi diingatkan awal-awal manipulasi di atas ni semua dilakukan oleh profesional jadi jangan la tension kalau cubaan anda tak jadi. Teruskan mencuba dan cuba dan cuba lagi icon smile Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepala

cisdel tukar kepala Bila Ibu bapa dan Anak anak Bertukar Kepalasumber: POP, toxel

Kongsi Artikel

7 Responses to Bila Ibu-bapa dan Anak-anak Bertukar Kepala

  1. cHeNtA says:

    hahahahaha… comel nyer…. aku nak wat jugak la…. nak tukar ngan gugurl…. biar jadi kecik balik.. hihihi :tongue_laugh_ee: :tongue_laugh_ee:

  2. afrina ~ says:

    Comeyyy Bhaii ! :) :snake_ee:

  3. sOoooour says:

    menakotkan pun ada……

  4. Amir Said says:

    haha. comel je…

  5. ida Khairani says:

    huhu..comel yet scary :P

  6. YOU says:

    Cool dan COMEL! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>