Koleksi Tangga yang Sangat Unik dan Kreatif

Published On 20/06/2011 | By cisdel | Menarik

Tangga digunakan di rumah untuk pergi dari satu tingkat ke tingkat yang lain. Kebanyakkan tangga adalah biasa dan membosankan. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi tangga yang sangat unik dan kreatif. Rasa nak pasang satu kat rumah lepas tu duduk lepak dekat tangga je tiap-tiap hari.

Minimal Staircase

Minimal Staircase

Helical Stairs

Helical Stairs

Helical Stairs Spiral Staircase Slide

Perghh siap ada slide tu

Steel Stairs

Steel Stairs

Bookshelf Staircase

Hehehe tangga dengan rak buku, boleh simpan 6000 buku. Korang ada?

Modern Staircase

Modern Staircase

Ceiling Staircase

Ceiling Staircase

Glass Stairs

Glass Stairs

Space Saving Staircases

Tangga yang Menjimatkan Ruang

Retractable Stairs

sesuai untuk tangga loteng

Spiral Staircase

Spiral Staircase

Alternating Tread Stairs

Alternating Tread Stairs

Hidden Door Staircase

Hidden Door Staircase

Ribbon Staircase

Ribbon Staircase

Staircase Slide

Staircase Slide

Macam mana cool kan? Kami paling suka yang ada gelongsor sekali tu, macam best je ada playground dalam rumah hohoho

cisdel stairssumber: eestairs, toxel

Kongsi Artikel

10 Responses to Koleksi Tangga yang Sangat Unik dan Kreatif

  1. ARA says:

    nak beli tangga yang gelongsor tu untuk FPTT ni.. supaya sonang den nak naik blik den tingkat 2 nie..

  2. mmg hebat dan cool. saya pon ada buat posting dan entry pasal tangga2 unik ni 😀

  3. Rie Rieda says:

    Aku paling suke tgan yg ada slide tu..klu jdi budak2 balik mmg best la..tiap2 hari aku main…hehhhee

  4. zaza says:

    yer.lh..nk sgt wat yg der slide…jgn tergelongsor …ble lalu sblah sudeh 😡 :zip_ee: :shock_ee: :grin2_ee: :shock_ee: 😡

  5. zetymadu says:

    😀 ni memang org kaya punya umah la ni ada tangga unik cam ni..

  6. ARA says:

    wakakakak lupa plak.. ok tak jadi lah gelongsor.. lift or escolator pun ok gak.. wakaka

  7. comel says:

    hui,seriau lah tangga2 yg xde dinding dan railing. tersilap langkah je bedebush jatuh…gayat..

  8. sickchild72 says:

    ok fine yg first tu tak masuk akal wuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *