Gambar Perkahwinan Haiwan yang Comel dan Sweet

Published On 17/06/2011 | By cisdel | Comel

Melihat gambar wedding atau perkahwinan dapat membuatkan kita turut sama tersenum bahagia. Itu kalau wedding manusia, macam mana plak kalau gambar wedding binatang hehehe. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar-gambar perkahwinan haiwan yang comel dan agak lucu.

perkahwinan haiwan 1

wedding no 1

perkahwinan haiwan 3

comel plak kucing ni

perkahwinan haiwan 4

rupa macam boo

perkahwinan haiwan 5

the groom

perkahwinan haiwan 6

smiiilleeeee

perkahwinan haiwan 7

bajet sweet la tu hohoho

perkahwinan haiwan 8

giler otai babi ni.. sekali 2 dia bantai

perkahwinan haiwan 10

comel bride ni :)

perkahwinan haiwan 11

alololo cuteee

perkahwinan haiwan 12

bluwekss :P

perkahwinan haiwan 13

just married kot

perkahwinan haiwan 2

baju dia agak nice

perkahwinan haiwan 14

sweeet

perkahwinan haiwan 9

ok yang ni comel hohoh bertuah sape dapat dia

Macam mana? comel kan? ada terasa nak kawenkan kucing korang? hahaha errr kawen main-main je sekadar nak tangkap gambar boleh kot. Jangan korang buat sampai majlis 7 hari 7 malam plak =.=”

cisdel lovesumber: humorfeast

Kongsi Artikel

10 Responses to Gambar Perkahwinan Haiwan yang Comel dan Sweet

  1. lina says:

    waaa!! comelnyerrr!!! best nyer baju depa!

  2. fina fento says:

    amboi..kemain..nak jugak wedding tu haha

  3. Mr.Bintang says:

    babi tu mmg giler.. hahahahahahaha

  4. sOoooour says:

    hehehehe..haiwan pun main kawin2…

  5. aizat says:

    ahha comel giler!! hehe

  6. Faris says:

    Wow! nice wedding dengan binatang yang comel. Bila nampak something yang comel je membuatkan orang tersenyum apabila melihatnya. Tapi dalam entri ni yang tak boleh blah sekali ada jugak babi kawen. Wohha! Takut siot bila tengok. Kalau setakat ambik gambar untuk suka2 takde hal kan… 😀

  7. Pingback: Poster Social Media Versi Propaganda yang Agak Cool | cisdel.com

  8. Rasanya kena lukis lembu betina…barulah cisdel tertawan :tongue_wink_ee:

  9. nur fazilah ishak says:

    comelnya kalaulh saya dapt pegng dia kn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *