Antara Keperluan dan Kehendak

Diterbitkan Pada 15/06/2011 | Oleh cisdel | Menarik

Ramai yang tahu keperluan dan kehendak tu dua perkara yang berbeza, dan ramai juga yang lebih cenderung ke arah kehendak berbanding dengan keperluan. Post kali ini kami ingin kongsikan projek “Need to want less” yang mungkin dapat memberi kesedaran antara keperluan dan kehendak icon smile Antara Keperluan dan Kehendak

110 Antara Keperluan dan Kehendak

need to want less

21 Antara Keperluan dan Kehendak

Need Hard

31 Antara Keperluan dan Kehendak

If it still plays, it stays

41 Antara Keperluan dan Kehendak

trying is tiring

51 Antara Keperluan dan Kehendak

yang ini aku tak faham sangat =.="

6 Antara Keperluan dan Kehendak

iphone or phone?

7 Antara Keperluan dan Kehendak

face a book people

8 Antara Keperluan dan Kehendak

duit

102 Antara Keperluan dan Kehendak

keperluan makanan

112 Antara Keperluan dan Kehendak

keperluan air

122 Antara Keperluan dan Kehendak

goodbye money or hello charlie

132 Antara Keperluan dan Kehendak

patience is not my virtue

142 Antara Keperluan dan Kehendak

bersyukurlah :)

152 Antara Keperluan dan Kehendak

grow green

161 Antara Keperluan dan Kehendak

eat more fruit and vege

171 Antara Keperluan dan Kehendak

decay of pocket book

181 Antara Keperluan dan Kehendak

all work and no play

191 Antara Keperluan dan Kehendak

macam best plak waffle dia tu

201 Antara Keperluan dan Kehendak

get around

Cuba selami dan fahami betul-betul gambar-gambar yang telah dipaparkan. Tak salah kalau nak ikut kehendak tapi ikut la berdasarkan kemampuan ye. Ukur baju di badan sendiri. renung-renungkan dan selamat beramal icon smile Antara Keperluan dan Kehendak

cisdel makan burger Antara Keperluan dan Kehendaksumber: mediadump, Need to want less

Kongsi Artikel

9 Responses to Antara Keperluan dan Kehendak

  1. ekspresiruang berkata

    tak banyak yg saya bley pahamkan daripada perbezaan need ngan want di atas. tp yg plg best pastinya phone dan iphone tu :)

  2. May Maisarah berkata

    Wow?menarik2…. Tapi biasalah kan manusia… Kadang2 terlalu taksub dengan sesuatu tanpa nak fikir yang diri sendiri mampu ke tak… Tepuk dada tanya iman. :)

  3. ARA berkata

    face a book.. lalalal tpi facebook lagi seronok kot.. :P

  4. fina fento berkata

    Zaman sekarang ni kehendak melebihi keperluan..

  5. Sumijelly berkata

    banyak tersurat dan tersirat…….

    tp rasanya kehendak melebihi dr keperluan dh sekarang nie…..huhuhu

  6. titan berkata

    hoho..mana ko dapat nih haa… :hmm2_ee:

  7. Mr Rileks berkata

    hot dog & dog tu best… hahaha… :snake_ee:

  8. Bhaihaqi berkata

    hahahaa~~ lol ~~ , mahu 1 gelas air mineral jee~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>