Buku Dengan Hyperlinks

Published On 14/06/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Kepada yang ada sedikit pengetahuan tentang html pasti mereka tahu ape itu hyperlinks. Kepada yang tak tahu, hyperlinks tu biasanya adalah links pada website yang akan bawa kita ke web lain. Tapi post kali ini kami ingin kongsikan buku sebenar yang ada hyperlinks. hehe macam mana dia masukkan links tu semua? Sila baca sampai habis

buku dengan hyperlinks 1

buku dengan hyperlinks hehehe

buku dengan hyperlinks 2

hehehe bukak sikit buku tengok

buku dengan hyperlinks 3

ini text yang ada link :)

buku dengan hyperlinks 4

haa dah nampak link dia? hehehe

buku dengan hyperlinks 5

nampak apa-apa?

buku dengan hyperlinks 6

nampak tu penuh dengan links haha

buku dengan hyperlinks 7

ada berapa ratus link la agak-agak ni ye

buku dengan hyperlinks 8

cantik pulak dia susun benang-benang link tu semua

buku dengan hyperlinks 9

ini rupa buku tu

Errr kalau bagi kat kami buku ni confirm sekejap je dah serabut tengok benang-benang tu semua. Takpe la kalau pakai buku biasa dengan penanda buku je takde la pening kepala sangat.

cisdel benangsumber: toxel

Kongsi Artikel

6 Responses to Buku Dengan Hyperlinks

  1. Affan says:

    creative, but not practical. haha

  2. zaryl says:

    nak baca cmna tu eh? kalau putus benang tu cmna nk ganti hyperlinks baru? hehe

  3. Rie Rieda says:

    nampak comel plak

  4. titan says:

    sape la rajin buat buku nih… 😯

  5. Pergh…disukai oleh admin OhBuku! :grin2_ee:

  6. IsuPanas says:

    haha..gile serabut, konsep manual…keke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *