Koleksi Iklan Gula-gula Getah yang Menarik dan Sangat Kreatif

Published On 11/06/2011 | By cisdel | Iklan Menarik

Pengiklanan merupakan satu medium yang sangat berkesan untuk mempromosi dan melariskan produk. Banyak iklan-iklan yang kreatif dihasilkan untuk memberi lebih impak lagi pada produk mereka. Post kali ini kami ingin berkongsi iklan gula-gula getah yang menarik dan sangat kreatif.

iklan gula-gula getah 1

Arcor Gum Magazine Advertisement

iklan gula-gula getah 2

Big Big Gum Ad Campaign

iklan gula-gula getah 3

Bazooka Gum Airbag Advertisement

iklan gula-gula getah 4

Bolibomba Gum Advertisement

iklan gula-gula getah 5

Hubba Bubba Outdoor Ad from Chile

iklan gula-gula getah 6

Big Babol Gum Advertisement

iklan gula-gula getah 7

Hubba Bubba Outdoor Advertisement

iklan gula-gula getah 8

Hubba Bubba Bus Advertisement

iklan gula-gula getah 9

Big Babol Swing Advertisement

iklan gula-gula getah 10

iklan gula-gula getah pada truck

iklan gula-gula getah 11

Hubba Bubba Blowers 1

iklan gula-gula getah 12

Hubba Bubba Blowers 2

ikaln gula-gula getah 13

Hubba Bubba Blowers 3

ikaln gula-gula getah 14

kesian pokok tu semua kena chewing gum haha

ikaln gula-gula getah 15

hehehe cuba fahamkan maksud ikaln ni :)

ikaln gula-gula getah 16

clorets memberi kesan nyaman hahaha

Ok tiba-tiba sekrang terasa nak makan bubble gum pulak hohoho macam best je buat belon besar-besar sampai meletup hohoho

cisdel bubble gumsumber: toxel

Kongsi Artikel

6 Responses to Koleksi Iklan Gula-gula Getah yang Menarik dan Sangat Kreatif

  1. nadhirah says:

    kreatif sungguh~ 8P

  2. syafiq says:

    hahah yang botak sikit tu style.

  3. Rie Rieda says:

    x berape nak faham la pic yg last kedua tu..pe mksud die???

  4. salchubby says:

    -.-‘ lama gakk fikir apa kena mengena gambar yg 2nd last tu dgn chewing gum . tergelak besar bila dah tahu sebab apaaa HAHA 😀

  5. sungguh x paham huhuuuhu

  6. yukiie llala says:

    chewing gum terlekat kat rambut ekk ?? hahaha..sian…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *