Pakaian Bayi yang Pelik dan Comel

Published On 08/06/2011 | By cisdel | Comel

Biasanya ibu bapa akan belikan pakaian yang cantik dan comel-comel untuk bayi mereka. Yela siapa taknak tengok baby sendiri nampak comel dan cantik. Tapi kali ini kami nak kongsikan satu pakaian bayi yang pelik dan unik. Pelik yang macam mana? hahaha rahsia, sila baca sampai habis kalau nak tau.

pakaian bayi yang pelik 1

pakaian bayi yang pelik 1

pakaian bayi yang pelik 2

hehe ape yang korang nampak?

pakaian bayi yang pelik 3

operasi buat baju pelik bermula

pakaian bayi yang pelik 4

errr kesian anak patung tu hohoho

pakaian bayi yang pelik 5

wuargghh potong tangan dia

pakaian bayi yang pelik 6

mangsa.

pakaian bayi yang pelik 7

tangan anak patung tadi

pakaian bayi yang pelik 8

hehehehehe

pakaian bayi yang pelik 9

baby comel :)

pakaian bayi yang pelik 10

pandang baby tu je jangan pandang tempat lain

pakaian bayi yang pelik 11

nampak ape yang pelik pada baby tu?

pakaian bayi yang pelik 12

kira baby tu punya tangan

pakaian bayi yang pelik 13

ya apa yang anda fikirkan tu betul

pakaian bayi yang pelik 14

ya, mak bapak baby ni pi tambah satu lagi tangan pada baju dia =.="

hehehe kan dah cakap baju baby tu pelik, mungkin digunakan masa Halloween kot saje nak takutkan orang lain. Tapi kalau korang nak cuba buat pon takpe cantik jugak baju tu sebenarnya hahaha. Bahan-bahan dia boleh dibeli dengan sennag rasanya.

cisdel banyak tangansumber: stellasmagazine

Kongsi Artikel

6 Responses to Pakaian Bayi yang Pelik dan Comel

  1. as says:

    tangan lebih lak….:P

  2. haha kreatif gila mak pak budak ni 😛

  3. fina fento says:

    tak pasal – pasal buat orang freak out bila tengok :gulp_ee:

  4. cik bambam says:

    halloween party ke aper dorang nie??hehehe

  5. fieykah says:

    mak pak dier wat cam sebab taker kerja ker?????????

  6. Pingback: Koleksi Gambar Bayi Comel yang Sedang Marah | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *