Koleksi Animasi Gif Kucing yang Comel dan Kelakar

Published On 06/06/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Kami memang suka berkongsi telatah-telatah haiwan yang comel dan kelakar. Post kali ini kami nak kongsikan animasi gif kucing-kucing yang comel dan kelakar pulak. Sebelum ini kami telah kongsikan animasi watak kak limah dan ia mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Macam biasa tunggu sekejap untuk gambar ni loading ye :)

animasi gif kucing yang comel dan kelakar 1

kucing big mac hahaha

animasi gif kucing yang comel dan kelakar 2

main laga-laga kucing

animasi gif kucing yang comel dan kelakar 3

golek-golek-golek-golek

animasi kucing yang comel dan kelakar 4

bluweksss hahaha

animasi kucing yang comel dan kelakar 5

boxing kucing hahaha

animasi kucing yang comel dan kreatif 6

ok ni yang paling comel hahaha

animasi kucing yang comel dan kreatif 7

ikut cursor hahaha

kucing uang comel dan kelakar 8

yawning cat hahaha

kucing yang comel dan kelakar

hahah kucing makan piza.. nice :)

Hahaha macam mana comel dan kelakar kan kucing-kucing ni semua? haha cuba la praktikkan pada kucing masing-masing kalau berani hehehe. Kat bawah ni cubaan pertaman lembu cisdel bergerak hahaha Fei Mau stayle haha kalau korang kenal la Fei Mau tu siapa

cisdel fei mausumber: smilepanic

Kongsi Artikel

4 Responses to Koleksi Animasi Gif Kucing yang Comel dan Kelakar

  1. Affan says:

    LOL
    fei mau!

    dulu ptg2 tv3 selalu ada citer cina, skg ni dah takde.

  2. sOoooour says:

    kucing main tumbuk2 tu smart gile…nak 1 boleh… :tongue_rolleye_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *