Berus Gigi yang Unik dan Menakutkan

Published On 05/06/2011 | By cisdel | Menarik

Berus gigi adalah benda yang wajib bagi setiap manusia. Sebelum ni kami pernah kongsikan koleksi berus gigi yang unik dan kreatif. Kali ini kami ingin kongsikan berus gigi yang agak menakutkan pulak tak tau la kalau korang sanggup pakai ke tidak. Tapi yang pasti berus gigi ni semua memang unik dan menarik.

berus gigi yang menakutkan 1

Sigarette - haha nyalakan api ni baru best

berus gigi yang menakutkan 2

Tooth-pick

berus gigi yang menakutkan 3

Fishing - hahaha siapa berani nak pakai ni

berus gigi yang menakutkan 4

Embrio - errr apesal nama dia embrio?

berus gigi yang menakutkan 5

Freedom

Hahaha macam mana? Berani cuba tak kalau ada dipasaran? Kalau pakai Fishing tu confirm habis bibir woiii

cisdel berus gigi peliksumber: epicmoron

Kongsi Artikel

9 Responses to Berus Gigi yang Unik dan Menakutkan

  1. OM says:

    wooo, sgt unik

  2. Twit N View says:

    seram di tengok, nak pakai apatah lagi…

  3. fina fento says:

    kalau ada jual berus gigi versi cisdel tu gtau eh. nak bagi hadiah kat adik.
    :tongue_laugh_ee:

  4. Danny Jafni says:

    Erk? Aper nie? hahaha… Wujud ker benda nie?

  5. yg 1st tu smart. mmg melugai aku tgk. haha :snake_ee:

  6. Wan says:

    taknak guna la

  7. zaryl says:

    habis bibir woi… tersedak aku minum air tadi haha

  8. sOoooour says:

    best2…nak yg gambo lembu tu…hehehehe… 😀

  9. Mr Rileks says:

    ni bukan berus gigi nie, nie berus kaki.. haha…

Leave a Reply to Danny Jafni Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *