Design T-shirt dengan Gambar Haiwan Liar yang Nampak Hidup

Published On 31/05/2011 | By cisdel | Menarik

Zaman sekarang ni memang ada macam-macam rekaan tshirt yang cool dan menarik. Post kali ini kami nak kongsikan design tshirt dengan gambar haiwan liar yang nampak hidup dan agak menakutkan. Kalau malam-malam pakai baju ni dalam gelap mau melompat member tengok ni hohoho.

tshirt gambar haiwan liar 1

White Leopard

tshirt gambar haiwan liar 2

Harimau kumbang

tshirt gambar haiwan liar 3

Harimau

tshirt gambar haiwan liar 4

ini rusa

tshirt gambar haiwan liar 5

ini beruang

tshirt gambar haiwan liar 6

Gorila

tshirt gambar haiwan liar 7

ini bulldog

tshirt gambar haiwan liar 8

ini anjing ape ntah

tshirt gambar haiwan liar 9

gajah ni smart woo

tshirt gambar haiwan liar 10

anjing lagi =.="

tshirt gambar haiwan liar 11

serigala

remottshirt gambar haiwan liar 12

Err binatang haram

tshirt gambar haiwan 13

anjing yang ke berapa ntah

Ada banyak lagi gambar sebenarnya tapi memandangkan banyak gambar anjing je jadi kami pilih beberapa je la. Jadi kalau nak tengok yang lain-lain sila layari sumber kami :)

cisdel bajusumber: imtess

Kongsi Artikel

14 Responses to Design T-shirt dengan Gambar Haiwan Liar yang Nampak Hidup

  1. zik says:

    perghh harimau tuh.. sure orang takut nak dekat…hehe :snake_ee:

  2. yg babi tu smart :lol_ee:

  3. cik bambam says:

    hehehe…baju lembu cisdel jugak yg paling kiut-miut!!hehehe

  4. Rie Rieda says:

    klu pakai mesti orng taku nak dekat ngan aku..Hehhehe

  5. Aiseh, yang T Shirt Cisdel pula yang tak berapa real.

  6. momo says:

    btol ke ni??mcm tmpal je 😡

  7. Amirez says:

    kalau pakai ni mesti semua orang lari hehe

  8. Mr.Bintang says:

    aku cdgkan ko wat t-shirt utk fan2 cisdel.. kekekeke.. 😛

  9. yaya says:

    😀 pkai mase g class..xpon tyme presentation! haha

  10. Eiiii best gak kalau ada t-shirt camni.. Sure cool.. Serigala tu cantik.. But the harimau lagi cantikkkk… Tapi lembu cisdel jugak yg terbaik! :lol_ee:

  11. roma says:

    sape tahu kat mnaak order baju2 tu semua..sila bantu..minatla……..

  12. ninie inirah says:

    how much each and where can we get it..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *