Gambar Sebelum dan Selepas Perlawanan Tinju

Published On 27/05/2011 | By cisdel | Menarik

Perlawanan tinju biasanya diklasifikasikan sebagai ganas dan merbahaya. Walaupun demikian, sukan tinju tetap diminati oleh segenap masyarakat. Post kali ini kami ingin kongsikan satu projek jurufoto bernama Nicolai Howalt yang merakamkan gambar sebelum dan selepas muka seorang petinju.

muka petinju no 1

muka petinju no 1

muka petinju no 2

muka petinju no 2

muka petinju no 3

muka petinju no 3

muka petinju no 4

muka petinju no 4

muka petinju no 5

muka petinju no 5

muka petinju no 6

muka petinju no 6

muka petinju no 7

muka petinju no 7

muka petinju no 8

muka petinju no 8

muka petinju no 9

muka petinju no 9

muka petinju no 10

muka petinju no 10

muka petinju no 11

muka petinju no 11

muka petinju no 12

muka petinju no 12

muka petinju no 13

muka petinju no 13

muka petinju no 14

muka petinju no 14

Walaupun selepas perlawanan tinju, ramai yang masih mantain rambut haha still standing. Guna Brylcreem la kot heheh. Dan seperti biasa kalau nak tengok lebih banyak gambar, lawati sumber kami

cisdel boxingsumber: ufunk, web rasmi Nicolai Howalt

Kongsi Artikel

11 Responses to Gambar Sebelum dan Selepas Perlawanan Tinju

  1. magrib says:

    no 6 teruk kena bantai.. hahaha

  2. Miecyber says:

    Hilang kehenseman…

  3. no 9 tu mcm kena belasah dgn cikgu je :smirk2_ee:

  4. momo says:

    hoi ni mcm wdit jew 8x

  5. Ekal says:

    Seorang Pakar bedah pernah berkata, dalam banyak- banyak sukan, elakkan dari memilih sukan tinju. Ini disebabkan otak manusia cuma dilindungi lapisan kurang daripada 4cm bermula dari tengorak.
    Kepala manusia cuma dilindungi lapisan yang nipis berbanding tengkorak binatang seperti harimau dll.
    Namun Kesan sampingan seperti lupa, nyanyuk, penyakit saraf akan kelihatan setelah 10-15 tahun selepas itu.

  6. Anarm says:

    kalau sukan wrestling pulak camne diorang punya muka lepas setel smackdown?

  7. Anarm says:

    kalau yg main sukan golf plak? hahaha..

  8. fatin adilah says:

    hahaha. sempat lagi para petinju tu tangkap gambar hehe :lol_ee:

  9. IsuPanas says:

    tahan sakit utk tangkap gmbr…haha

  10. Creamy pie says:

    Edit lebih..

Leave a Reply to momo Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *