Koleksi Foto yang Cantik Tanpa Perlu Tunjukkan Muka

Published On 24/05/2011 | By cisdel | Menarik

Kebanyakkan orang biasanya akan menghabiskan masa yang agak lama untuk bersiap menghiasi dan mencantikkan muka mereka sebelum sesi fotografi. Kononnya muka adalah aset yang sangat penting untuk nampak cantik dalam gambar. Post kali ini kami ingin kongsikan koleksi fotografi yang sangat cantik tanpa perlu tunjukkan muka.

I am more than my face 1

bunga tu pon boleh tahan cantik

I am more than my face 2

dinding tu sangat cantik hohoho

I am more than my face 3

Telur tu nampak menyelerakan hohoho

I am more than my face 4

jom main sorok-sorok kepala bawah meja

I am more than my face 5

wuargghh tolong tuala mandi nak serang saya

I am more than my face 6

haha rambut dia sangat seksi

I am more than my face 7

hahaha fambar ni tak boleh blah

I am more than my face 8

ok aksi ini paling senang nak tiru hahaha

I am more than my face 9

rambut dia ni sekejap putih sekejap hitam =.="

I am more than my face 10

ok aku suka yang ini hahahha

I am more than my face 11

hahaha ape la yang minah ni cuba lakukan =.="

I am more than my face 12

jom main iron-iron baju

I am more than my face 13

raksasa stokin hahaha

I am more than my face 14

ok yang ni sangat tak boleh blah hahahahaha

I am more than my face 15

errr walaupun dia tutup muka naluri aku kuat mengatakan dia ni cun haha

I am more than my face 16

cubaan memasak muka sendiri hahaha

I am more than my face 17

tanam pokok kat muka sendiri

I am more than my face 18

rambut tocang dia cantik hohoho

I am more than my face 19

errr ada 2 kepala plak dia ni hahah

Macam mana unik kan? Pandai betul Mitsuko Nagone ni ambil mengahsilkan hasil seni yang cool macam ni. Kalau nak tengok lebih banyak lagi hasil karya awek jepun yang comel dan cantik ni, sila layari sumber kami.

cisdel sorok mukasumber: Laman Web Rasmi Misuko Nagone

Kongsi Artikel

14 Responses to Koleksi Foto yang Cantik Tanpa Perlu Tunjukkan Muka

  1. 2-3 kali tengok yang rambut hitam panjang-panjang tu ala2 Ju On pun ada

  2. seram lak tgk gmbr yg mcm ju-on tu 😯

  3. Ris says:

    Lepas ini keluar pula artikel cantik tanpa kepala hohoho gerenti boom..yang cisdel tu guna perwarna rambut or beli rambut palsu huhu.

  4. LDK925 says:

    bhahahaha.
    motif diorang amik gamba macam ni?

  5. Twit N View says:

    aku rasa nak lempang jer minah yg masuk dlm periuk tu…haha

  6. milimilo says:

    hamagad kreatif gile.yg tutup muke nampak spec je tu nnt nak terai buat ah.heee.

  7. ecah says:

    rambut merah ke mop hehehe

  8. riff says:

    lembu cisdel pn da xnpk muka daa..huhu

  9. dmekdy says:

    cool gilooooo!!! 😀 nak praktik la nanti. yeayyyy!

  10. nohoho says:

    haha…dengan telur pun boleh tutup muka 😯

  11. InfoLepak says:

    cantik, tak terpikir pun nak tangkap gambar camgini..
    Nasib baik tngk pagi, kalau tngk malam mesti meremang bulu roma

  12. Wan says:

    cisdel blh post tentang sejarah potret monalisa x

  13. adledash says:

    salam..

    *fambar*

  14. IsuPanas says:

    kalau2 tgh2 malam nie ak out terus dari web cisdel…haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *