Bila Puteri-Puteri Disney Dah Terlebih Berat

Published On 22/05/2011 | By cisdel | Lawak

Biasanya heroin-heroin dalam kartun disney semua sangat cantik dan mempunyai bentuk tubuh yang menggiurkan. Tapi apa akan jadi bila Cinderella dah jadi terlebih berat hohoho mungkin dah tak muat lagi glass slipper dia dan tak boleh nak kawen dengan putera raja. Jom tengok apa rupa puteri-puteri ni semua versi obesiti.

Puteri Disney versi terlebih berat 1

ini Cinderella

Puteri Disney versi terlebih berat 2

princess Jasmine

Puteri Disney versi terlebih berat 3

ini beauty and the beast punya beauty

Puteri Disney versi terlebih berat 4

ini snow white

Post ini sekadar hiburan sahaja ye, tiada niat tersembunyi. Semoga anda semua terhibur :)

cisdel puteri obessumber: ufunk
dah baca sesi wawancara bersama tuan punya lembu cisdel? hehehe

Kongsi Artikel

16 Responses to Bila Puteri-Puteri Disney Dah Terlebih Berat

  1. Sasa says:

    Hahaha, lawak 😀 :lol_ee: 😯 :snake_ee:

  2. Firdaus says:

    hahahaa gile dasat kalo semua watak gemuk ceni

  3. tulip says:

    alololo….tiutnyew… :rolleyes_ee:

  4. ewan says:

    gile lawak.. kalo adik girls aku tgok ni sure pengsan sebb puteri2 fairytale ksygn diorg dh gmuk gdempol.. ahaha.. lwk2. XD

  5. Hahahahaha…..
    bila nak ditayangkan kat TV ni? Mesti extra lucu ni…. 😀

  6. syafiqah says:

    har har har memang tak dpt nak bayang kan la camner jadinyer..miahaha

  7. ecah says:

    lembu cisdel gemuk tu wat korban sedap gak tuh ahaha

  8. hehehe…comel je. Tapi confirm hilang kepopularitian mereka kalau betul jadi gemuk begini kan..

  9. Orang Akaun says:

    makan nasik lemak banyak sangat letteww

  10. Cik Tanah says:

    sungguh la x boleh belah.. muakakakakakkakaka sepak sekali lembu cesdel ni! omeiii angattt!!

  11. adledash says:

    salam..

    err…cisdel tu bukan jantan ke? O_o? ngee…

  12. ridoma says:

    haha kelakar.. cbe buat upin ipin da tua pulak =)

  13. cik zaza says:

    hahaha.. size xxxl!

  14. kiki says:

    hahaha klaka la ni 1st time tengok camni :snake_ee: tpi lembu cisdel teramat…….comel gile bari lembu real..kan kan kan?
    ❗ 😀

  15. Terbelog says:

    haha. macam2 la

  16. mohd syahrul izwan says:

    It’s good touch…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *