Koleksi Poster Semua Filem Pirates of Caribbean

Published On 21/05/2011 | By cisdel | Trivia

Beberapa hari lepas filem terbaru Pirate of Caribbean bertajuk On Stranger Tides telah keluar di pawagam. Kami juga antara peminat siri perlayaran lanun yang hebat ini. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi poster-poster promosi semua filem Pirates of Caribbean yang sangat unik dan menarik.

1) The Curse of the Black Pearl

The Curse of the Black Pearl 1

The Curse of the Black Pearl

The Curse of the Black Pearl 2

Captain Jack Sparrow

The Curse of the Black Pearl 3

Captain Hector Barbossa

The Curse of the Black Pearl 4

Will Turner

The Curse of the Black Pearl 5

Elizabeth Swann

2) Dead Man’s Chest

Dead Man's Chest

Dead Man's Chest

Dead Man's Chest 2

Captain Jack Sparrow

Dead Man's Chest 3

Will Turner

Dead Man's Chest 4

Elizabeth Swann

Dead Man's Chest 5

Davy Jones

3) At World’s End

At World's End

At World's End (poster ni aku tak pernah nampak kat Malaysia hmmm)

At World's End

At World's End

At World's End 2

Captain Jack Sparrow

At World's End 3

Will Turner

At World's End 4

Elizabeth Swann

At World's End 5

Captain Hector Barbossa bersama Jack the Monkey

4) On Stranger Tides

On Stranger Tides 1

Pirate of Caribbean: On Stranger Tides

On Stranger Tides 2

Captain Jack Sparrow

On Stranger Tides 3

Angelica

On Stranger Tides 4

Captain Hector Barbossa

On Stranger Tides 5

Blackbeard

On Stranger Tides 6

ikan-ikan duyung :)

On Stranger Tides 7

ikan duyung lagi hehehe

On Stranger Tides 8

ikan duyung lagi.. dengan lelaki mana ntah.. cis

Kepada yang dah tengok tahniah kami ucapkan, kepada yang yang belum sila lah serbu panggung wayang berdekatan dengan anda hehe. Atau beli DVD original. Jangan download ye heheh. Macam biasa, nak tengok lebih banyak lagi koleksi sila layari sumber kami

cisdel jadi lanunsumber: impawards

Kongsi Artikel

10 Responses to Koleksi Poster Semua Filem Pirates of Caribbean

  1. Sakira says:

    Poster Cisdel yang best. Heh :lol_ee:

  2. fina fento says:

    rawwwr kata cisdel 😛

  3. Suraya says:

    eee.. geli tengok yg sotong tu.. :shuteye_ee:

  4. ciki says:

    cisdel comel! go cisdel!

  5. suffer8zine says:

    wahhh lawa2 la poster

  6. MuJE says:

    tak sabar dowh nak tengok yang next punye POTC ni

  7. tulip says:

    sukernyer…

  8. adib ismail says:

    cisdel dah tengok cite pirate of caribbean ke? rawwrr

  9. emanthehalia says:

    ikan duyung asal kene tunjuk belakang je? :p

  10. Cuba google Captain Jack Ward. Tak silap watak Jack Sparrow ni diinspirasikan daripada Captain Jack Ward, yang meninggal sebagai Yusuf Reis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *