Potret Menggunakan Serpihan Peta yang Sangat Cool

Published On 12/05/2011 | By cisdel | Menarik

Suatu ketika dahulu kami pernah paparkan potret gambar burung yang dihasilkan dengan menggunakan peta yang sangat cantik. Post kali ini kami nak kongsikan gambar potret manusia pulak. Hasil karya ini semua dibuat oleh artis Nikki Rosato. Semoga terhibur dan jom cuci mata dengan kawan-kawan semua.

lukisan potret peta 1

lukisan potret peta 1

lukisan potret peta 2

smart wooo

lukisan potret peta 3

romantika d amor hahaha

lukisan potret peta 4

gambar ni macam sangat kompleks je hohoho aku nampak ada 2 muka.. korang?

lukisan potret peta 5

connected

lukisan potret peta 6

jejaka hensem berkaca mata

lukisan potret peta 7

ini pon cennected jugak.. senang

Macam mana kagum tak? hohoh tak payah guna perwarna tiruan pon natural colour je. Untuk lihat lebih banyak hasil seni daripada pencipta potret ini, sila layari sumber kami

cisdel dihempap petasumber: ufunk, Web Rasmi Nikki Rosato

Kongsi Artikel

3 Responses to Potret Menggunakan Serpihan Peta yang Sangat Cool

  1. UpProfits says:

    Whoa! kreatif la..

  2. Nine says:

    cool giler….. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *