Aksesori iPad yang Sangat Unik dan Cool

Published On 05/05/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

iPad adalah antara gadget yang semakin popular di Malaysia. Semenjak iPad 2 dilancarkan di Malaysia pada 29 April yang lepas dengan harga yang kononnya berpatutan, pemilik iPad semakin bertambah setiap hari. Post kali ini kami tujukan khas kepada semua pemilik dan bakal pemilik iPad sekalian. Senarai aksesori iPad yang cool dan sangat unik.

aksesori ipad 01

iPad Arcade Stick

Aksesori iPad 2

iPad Bike Mount

iPad Keyboard Case

iPad Keyboard Case

Waterproof iPad Case

Waterproof iPad Case

iPad Camera Case

iPad Camera Case - tambah kamera pada iPad anda :)

aksesori ipad 6

iPad HandStand

iPad Paintbrush

iPad Paintbrush - sangat sesuai digunakan untuk melukis di iPad

iPad Bag

iPad Bag

iPad Cradle

iPad Cradle - meja pusing-pusing untuk iPad hohoho

iPad Pillow

iPad Pillow

iPad Arcade Cabinet

iPad Arcade Cabinet

ipad USB Typewriter

iPad USB Typewriter - ini yang paling cool sekali haha

Macam mana cool bukan? haha kalau berminat sila la google dan beli sendiri ye. Kami takde jual benda-benda ni semua hohoho

cisdel ipadsumber: toxel, usbtypewritter

Kongsi Artikel

10 Responses to Aksesori iPad yang Sangat Unik dan Cool

  1. Fazreen says:

    Series cool..Aku suka yang arcade cabinet

  2. reezluv says:

    😀 adeh…rindunya kt iPad aku…kelakar seh yang typewriter tu..ada usb pun, penat bawaknya :snake_ee:

  3. saya pon ada buat entry pasal aksesori iPad. tp psl design2 stand iPad yg smart2 je 😮

  4. Mira Rahim says:

    Pergh, cool gila aksesori ipad ni. dah la comel2 je. Grr, geram nih~ 😀

  5. restu resort says:

    perghh2.. bila nak sampai ni..

  6. fiezaradzi says:

    suka camera tu. huhu.. nice.. versi cisdel pun comel.. 😉

  7. Rie Rieda says:

    Cool…amzing la…

  8. merah jambu says:

    best nye lau ade ipad ='(

    boleh melukis dgn ipad !! uwaaa mak nak beli

  9. razfira says:

    ni yang ase nak beli ipad satu nih.. wahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *