Koleksi Katil yang Sangat Unik dan Kreatif

Published On 03/05/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Katil adalah tempat paling best sekali di rumah dan sering ditunggu-tunggu untuk dilawati haha. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi bantal untuk mereka yang kesunyian. Post kali ini untuk melengkapkan lagi koleksi bilik tidur anda; koleksi katil-katil yang unik dan menarik semoga terhibur dan tertidur hehehe.

Book bed

Book bed - smart woo boleh lipat-lipat macam buku

cabriolet bed

cabriolet bed - siap ada suis kipas, radio, telefon dan pemetik api tu

Doctor Who 'TARDIS' Bed

Doctor Who 'TARDIS' Bed

Millennium Falcon Bed

Millennium Falcon Bed - khas untuk peminat star wars dan Han Solo

Net Bed

Net Bed - tidur atas jaring hohoho

Sofa-Bunk Bed

Sofa-Bunk Bed - haha siap boleh buat katil 2 tingkat lagi tu

Bath Bed

Bath Bed - mandi sambil tido hahaha

Beam Bed

Beam Bed - haha bercahaya.. dah macam ufo dah

Sandwich Bed

Sandwich Bed - meleleh air liur masa tidur hohoho

Bird Nest Bed

Bird Nest Bed - ni smart woooo dah macam angry birds dah haha

Morfeo Sofa Bed

Morfeo Sofa Bed - sesuai untuk mereka yang suka mambaca sambil tido hehe

Roller Coaster Bed

Roller Coaster Bed - yang warna pink tu paling cool

Macam mana cool tak? haha lepas tengok terus rasa macam nak tidur. Nak tengok katil lembu cisdel pulak? hehehe

cisdel katilsumber: odde

Terima kasih kepada saudari yonna sebab berkongsi sumber dengan kami :)

Kongsi Artikel

11 Responses to Koleksi Katil yang Sangat Unik dan Kreatif

  1. netbed tu mcm sakit blkg je kalau tidur. hehe
    tp yg lain2 tu mmg superb, kreatif gile 😯

  2. fina fento says:

    Nak satu cabriolet bed 😀

    yang roller coaster bed tu kelakar pun ada. setiap dua minit ubah posisi ikut laluan haha 😛

  3. afifah says:

    nak tido pon syg..hehe..

  4. chok says:

    suke!..suke! ^_^

  5. haiqal says:

    Menarik hati.weee 😀

  6. adledash says:

    salam..

    suka net bed! tanak sponsor katil kat cisdel..tp kalau nak tido dgn cisdel boleh tak? comel sangat la. huu~

  7. mak lagenda says:

    suka tgk katil2 unik ni semua! Ada jual tak..hahahaha

  8. Pingback: Sleeping Bag Berbentuk Pizza yang Sangat Cool | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *