Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

Published On 02/05/2011 | By cisdel | Menarik

Ramai orang yang mempunyai hobi membina model-model daripada pelbagai jenis barangan. Sebelum ini kami kongsikan model kereta Audi daripada kertas, post kali ini kami ingin kongsikan model bangunan yang dicipta mengunakan pencungkil gigi. apa yang lebih menarik adalah seratus ribu (100,000) batang pencungkil gigi digunakan dalam model ini.

thumbs 01 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

siap ada pokok kelapa tu hohoho

thumbs 02 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

pagoda ke ape tu?

thumbs 03 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

naga penjaga bangunan haha

thumbs 04 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

ada apa ntah ni haha

thumbs 05 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

Jambatan tamparuli.. hahaha

thumbs 06 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

rumah kot haha

thumbs 07 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

kincir angin!

thumbs 08 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

ada kapal perang lagi tu haha

thumbs 12 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

Rice Boni... apa ntah rice boni tu

thumbs 14 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

ni jambatan penghubung

thumbs 15 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

lalalalala (tak tau nak tulis ape haha)

thumbs 16 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

tu botol ke tu??

thumbs 19 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

detail giler woi.. patut la guna 100 000 batang

thumbs 20 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

ni ape ni???

thumbs 21 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

ada burung terbang lagi tu hohoho

thumbs 24 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

paparan apa rupa model ni

thumbs 25 Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

inilah rupa bila kita gunakan 100,000 pencungkil gigi buat model hohoho

Camno? hebat tak? kagum tak? hahaha sangat rajin dan penuh kesabaran orang yang buat model ini haha kalau lembu cisdel yang buat ni confirm tak siap punya

cisdel susun pencungkil gigi setiap hari Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

Dah undi cisdel.com hari ini? Undi anda sangat diperlukan dan dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih icon smile Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi JOM UNDI

sumber: yurock

Kongsi Artikel

8 Responses to Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

  1. nadhirah says:

    kreatif giler…. :shock_ee:

  2. sian cisdel. nnt jd landakdel :lol_ee:
    patutla pencungkil gigi kt kedai2 mkn smo hilang :tongue_wink_ee:

  3. Mira Rahim says:

    :lol_ee:

  4. aleen aiden says:

    perghh..gile awesome..brape lame la nak siapkan tuh.hu3

  5. Haz says:

    sangat2 memerlukan ketelitian dan focus yg tinggi..
    bukan mcm lembu cisdel :D

  6. ary says:

    :smirk2_ee: huhuhu… sebuah blog yang begitu begitu bezbez amat… teruskan lagi

  7. Rie Rieda says:

    hhhooo…sangat inovatif….berapa tahun baru siap buat benda tu…ekkk :P

  8. usui says:

    tuh model bangunan tepi laut kot..

    mcm new york @ manhattan.. ntah..

    yg bangunan ada kubah tuh gazebo, Rice Roni tuh mungkin nama restoran.. yg gmbr atas burung tuh tren ketapi kot..

    ^^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>