Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

Published On 02/05/2011 | By cisdel | Menarik

Ramai orang yang mempunyai hobi membina model-model daripada pelbagai jenis barangan. Sebelum ini kami kongsikan model kereta Audi daripada kertas, post kali ini kami ingin kongsikan model bangunan yang dicipta mengunakan pencungkil gigi. apa yang lebih menarik adalah seratus ribu (100,000) batang pencungkil gigi digunakan dalam model ini.

bangunan pencungkil gigi 1

siap ada pokok kelapa tu hohoho

bangunan pencungkil gigi 2

pagoda ke ape tu?

bangunan pencungkil gigi 3

naga penjaga bangunan haha

bangunan pencungkil gigi 4

ada apa ntah ni haha

bangunan pencungkil gigi 5

Jambatan tamparuli.. hahaha

bangunan pencungkil gigi 6

rumah kot haha

bangunan pencungkil gigi 7

kincir angin!

bangunan pencungkil gigi 8

ada kapal perang lagi tu haha

bangunan pencungkil gigi 9

Rice Boni... apa ntah rice boni tu

bangunan pencungkil gigi 10

ni jambatan penghubung

bangunan pencungkil gigi 11

lalalalala (tak tau nak tulis ape haha)

bangunan pencungkil gigi 12

tu botol ke tu??

bangunan pencungkil gigi 13

detail giler woi.. patut la guna 100 000 batang

bangunan pencungkil gigi 14

ni ape ni???

bangunan pencungkil gigi 15

ada burung terbang lagi tu hohoho

bangunan pencungkil gigi 16

paparan apa rupa model ni

bangunan pencungkil gigi 17

inilah rupa bila kita gunakan 100,000 pencungkil gigi buat model hohoho

Camno? hebat tak? kagum tak? hahaha sangat rajin dan penuh kesabaran orang yang buat model ini haha kalau lembu cisdel yang buat ni confirm tak siap punya

cisdel susun pencungkil gigi setiap hari

Dah undi cisdel.com hari ini? Undi anda sangat diperlukan dan dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih :) JOM UNDI

sumber: yurock

Kongsi Artikel

8 Responses to Model Bangunan yang Diperbuat Daripada 100,000 Pencungkil Gigi

  1. nadhirah says:

    kreatif giler…. :shock_ee:

  2. sian cisdel. nnt jd landakdel :lol_ee:
    patutla pencungkil gigi kt kedai2 mkn smo hilang :tongue_wink_ee:

  3. Mira Rahim says:

    :lol_ee:

  4. aleen aiden says:

    perghh..gile awesome..brape lame la nak siapkan tuh.hu3

  5. Haz says:

    sangat2 memerlukan ketelitian dan focus yg tinggi..
    bukan mcm lembu cisdel 😀

  6. ary says:

    :smirk2_ee: huhuhu… sebuah blog yang begitu begitu bezbez amat… teruskan lagi

  7. Rie Rieda says:

    hhhooo…sangat inovatif….berapa tahun baru siap buat benda tu…ekkk 😛

  8. usui says:

    tuh model bangunan tepi laut kot..

    mcm new york @ manhattan.. ntah..

    yg bangunan ada kubah tuh gazebo, Rice Roni tuh mungkin nama restoran.. yg gmbr atas burung tuh tren ketapi kot..

    ^^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *