Koleksi Gambar Bayi yang Sangat Comel

Published On 30/04/2011 | By cisdel | Comel

Kami memang suka paparkan telatah-telatah bayi comel dan mencuit hati. Rasa tenteram je jiwa ni bila tengok muka baby tu semua haha. Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan koleksi gambar baby tido dengan sangat comel. Kali ini terima lah 30 gambar koleksi bayi yang comel hasil karya Evan Kafka.

bayi comel 1

eeeeeeee hahaha nak menangis

bayi comel 2

bergolek-golek-golek

bayi comel 3

errrr tak puas hati ke haha

bayi comel 4

hahaha muka dia tak boleh blah

bayi comel 5

muka blur je hahaha

bayi comel 6

comel la dia senyum >.<

bayi comel 7

tak boleh blah muka dia hahaha

bayi comel 8

macam rupa Boo dalam Monster Inc

bayi comel 9

muka suci je hahaha

bayi comel 10

heh.

bayi comel 11

ayer liur.. euwww hahaha

bayi comel 12

ala ciannya dia.. sape buat..

bayi comel 13

alololo

bayi comel 14

haha burok rupe menagis macam tu

bayi comel 15

v=.=

bayi comel 16

oppss

bayi comel 17

wuaaaa

bayi comel 18

scary la plak gambar ni

bayi comel 19

comel!!!

bayi comel 20

hmmmmmmm

bayi comel 21

>.*

bayi comel 22

semangat nak start merangkak

bayi comel 23

takut ape tu???

bayi comel 24

tacing.. hahaha

bayi comel 25

uwaaaa

bayi comel 26

hiyaaah

bayi comel 27

perlu censored ke ni hohoho

bayi comel 28

ini pon gambar censored jugak.. haha

bayi comel 29

urrrrrrmmmmmm nak nanges

bayi comel 30

muka macam dalam x-files je hahaha

Macam mana comel tak??? haha walaupun ada gambar yang macam agak heavy dan menakutkan tapi rasanya overall mereka ni semua comel-comel belaka.

cisdel baby comelp/s: Korang dah undi cisdel.com hari ni? hohoho dah di tempat ke 5 sekarang.. undi anda sangat diperlukan dan dihargai :) cisdel.com/jom/undi

sumber: pablogarin, web rasmi Evan Kafka

Kongsi Artikel

15 Responses to Koleksi Gambar Bayi yang Sangat Comel

  1. nadhirah says:

    muke sume pelik2 & cute2…. :shuteye_ee:

  2. yg muka caption air liur tu nampak mcm child’s play lak :shock_ee:

  3. yonna says:

    kenapa aku tak tgk baby2 ni as a “cute” tp macam scary pun ada gak.org tu mcm over editing je pic2 ni. huehueheue. and nampak mcm oil painting pulak haha.

    hahaa bubuh caption “nak kokong” kat baby cisdel pun comey gak :p

  4. sayacomel says:

    wahh, ngeri plak tengokkk.. :gulp_ee:

  5. cikgusiti says:

    knp sy rasa tak berapa nak comel?

  6. haikal says:

    semua pelik

  7. bellalarr says:

    <3 cute baby. . . urmm. . .cute zapp

  8. qaesyah says:

    hahahaha…kiut2 bh suma;)

  9. hazli says:

    tak comel pun baby tu anak aku comel lagi

  10. nina says:

    sya rsa niy bkn baby asli tp suma comel belaka..

  11. farah says:

    comel la gamba baby yg menangis 2,aku ska gamba 2.I lika

  12. Pingback: Koleksi Gambar Bayi yang Sangat Comel

  13. Sheetah says:

    comey nyaaaa…tengah preggy, memang elok ler tgk baby2 yg comel ni..mudah2an dpt anak yg comel2..hikhikhik

  14. im islam says:

    comelnya……yang kata tak comel tu dosa …tau..sebab tu allah cipta…tak boleh kata hodoh ke hitam ke….baik baik masa cakap ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *