Jom Bermain Dengan Awan yang Sangat Cantik

Published On 29/04/2011 | By cisdel | Alam, Menarik

Suatu ketika dahulu kami pernah memaparkan post mari bermain dengan bulan hasil kreativiti fotografer terkemuka. Post ini kira macam post adik beradik jugak la haha. Tapi kali ini kita bermain dengan awan pulak. Semua ini adalah hasil kreativiti Horst J. Bernhart yang dikhabarkan telah meninggal dunia pada Mei tahun lepas. Tetapi hasil seni beliau tetap dikagumi sampai sekarang

bermain dengan awan 1

Melakar awan hohoho

bermain dengan awan 2

mencarik awan.. haha yeke mencarik nama dia

bermain dengan awan 3

Menyembur awan hahaha

bermain dengan awan 4

naga keluar asap hahaha

bermain dengan awan 5

awan dalam botol hahaha

bermain dengan awan 6

haha ok yang ni smart. siap pakai dua jari tu..

bermain dengan awan 7

mengecat awan haha atau patut aku tulis mengecat langit dengan awan? haha

bermain dengan awan 8

memenuhi kanvas langit dengan lukisan awan *sastera* haha

bermain dengan awan 9

menyembur awan di langit biru

bermain dengan awan 10

cuba menggapai awan haha yeye je caption

bermain dengan awan 11

masukkan awan dalam test tube

bermain dengan awan 12

macam nak keluar jin je dari botol tu haha

bermain dengan awan 13

terpancut-pancut awan haha

bermain dengan awan 14

garisan horizon awan di langit hahaha ayat terabur

bermain dengan awan 15

sprinkling clouds hahaha betul ke sprinkling

bermain dengan awan 16

membersihkan awan

bermain dengan awan 17

ok ini sangat smart haha

bermain dengan awan 18

mengumpul awan.. best la gambar ni

bermain dengan awan 19

aiskrim awan :)

bermain dengan awan 20

WUARGHHHHH makan awan haha

Macam mana cool tak? hohoho kami tak pasti yang semua ni gambar 100% tulen atau ada photoshop. Rasanya macam tulen je. Hehe lepas dah sudah bermain dengan awan jom undi cisdel.com pulak lalalala http://cisdel.com/jom/undi :)

cisdel main dengan awansumber: Horst Bernhart, mediadump

Kongsi Artikel

8 Responses to Jom Bermain Dengan Awan yang Sangat Cantik

  1. Freaky says:

    serius smart n stylo. hahaha

  2. wah macam2 boleh dibuat dgn bergambar dibalik awan..idea bagus nih

  3. alifdalya says:

    wah.. sangat kreatif

  4. si nakal says:

    :smirk1_ee:,,,hebat sgt da,,,,,amt2 comel,,,,,like~~~~~

  5. razis says:

    sgt kretif pemilik gambar2 ini.

  6. syafiq says:

    ok aku nak kumpul gambar awan la nanti 😀

  7. Haz says:

    awan dia pelbagai..
    mcm2 bntuk,ada yg halus,tebal..
    nice :)

  8. afiq says:

    awan nano tade ke? hahaha :lol_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *