Jom Undi Cisdel.com dalam DiGi WWWOW Awards

Published On 27/04/2011 | By cisdel | Menarik

Cisdel.com kini sedang bertanding dalam DiGi WWWOW Awards bagi kategori Top LOL (humor). Jadi kami sangat berharap agar rakan-rakan dapat mengundi kami. Untuk memudahkan anda semua untuk mengundi, kami telah mengubah url undian itu kepada http://cisdel.com/jom/undi Jadi korang cuma perlu ingat cisdel.com/jom/undi hehe. Kepada yang masih tidak tahu macam mana nak mengundi, sila ikuti tutorial dibawah :)

1) Klik pada banner di sidebar atau pergi ke cisdel.com/jom/undi

jom undi cisdel.com 1
klik pada banner atau pergi terus ke cisdel.com/jom/undi

2) Sila klik pada login/register with facebook

jom undi cisdel.com 2
login/register dengan menggunakan akaun facebook

3)  Masukkan perkataan yang tertera dan tekan vote

jom undi cisdel.com 3

masukkan perkataan yang tertera dan tekan vote

4) Tahniah anda telah berjaya mengundi

jom undi cisdel.com 4

Tahniah anda berjaya mengundi, sila la tekan butang share tu ye kalau sudi :)

Tahniah dan terima kasih kerana telah mengundi kami. Anda boleh mengundi sekali sehari jadi kami amat berharap agar anda semua boleh undi cisdel setiap hari hohoho. Kenapa perlu undi cisdel setiap hari? Saksikan 50 sebab untuk mengundi cisdel.com yang akan kami paparkan di sidebar dan juga di facebook cisdel.com.

Berikut ini pula adalah perkara tidak wajib tapi sangat digalakkan ketika mengundi :)

cisdel telefon kawan

cisdel tweet kawan

cisdel vote sampai 20 june

Sekali lagi terima kasih kerana sudi mengundi cisdel.com :) Akhir kata cisdel.com/jom/undi Sila ingat sampai 20 June ini hehehe

Kongsi Artikel

10 Responses to Jom Undi Cisdel.com dalam DiGi WWWOW Awards

  1. hahah comel cara raih undi. cool2 :tongue_laugh_ee:

  2. paeh says:

    baik boss… heuheu

  3. landax says:

    akan jadi pengundi yang tekun =) :sick_ee:

  4. TheSharkox says:

    Ok topo..vote sudah 😮

  5. titan says:

    ko ranking berapa sekarang? kalau bawah 10..aku vote ko hari-hari. hehe.. 😀

    • admin says:

      ehehe no 6 tu bawah 10 la kan? aku no 6.. sila la undi tiap2 hari ye.. ajak tentera-tentera berkuda sekali :)

  6. Pingback: 50 Sebab Untuk Undi Cisdel.com #1-10 | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *