Cadangan Hadiah yang Sangat Cool untuk Photographer

Published On 26/04/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Beberapa hari lepas kami ada kongsikan pendrive berbentuk kamera yang sangat cool. Post itu mendapat sambutan diluar jangkaan dan ramai yang meminta untuk kami kongsikan lagi post-post yang ada kaitan dengan kamera. Post kali ini pula kami ingin kongsikan hadiah-hadiah yang cool dan mungkin sesuai untuk diberikan kepada seorang photographer.

Canon Lens Coffee Mug

Canon Lens Coffee Mug

Miniature Camera

Kamera berskala 1/6 dengan 3 lensa yang boleh ditukar-tukar

Corner Photo Frame

frame yang sangat cool boleh letak kat sudut-sudut

Pinhole Lens

pasangkan ini pada body kamera anda untuk mendapatkan efek pinhole

Camera Phone Lenses

fish eye dan makro/wide lense untuk dipasangkan pada kamera telefon bimbit anda

Camera Lamp

lampu berbantuk camera!! ini cool hahaha

Canon Lens Thermos

Thermos yang berbentuk lensa 70-200mm Canon Zoom lens

Lens Bracelets

gelang dengan design ring fokus pada lensa yang sangat cool

Camera Sling

digunakan untuk sangkut kamera dengan bergaya sekali

White Balance Lens Cap

gantikan lens cap anda dengan yang ini dan anda boleh setkan white balance dengan betul

Transparent Camera Bag

melindungi kamera anda daripada hujan. Anda juga boleh ambil gambar tanpa mengeluarkan kamera

Flexible Tripod

nama dia gorillapod anda boleh letakkan kamera di mana-mana sahaja

Inflatable Photo Studio

kini anda boleh bawa studio mini ke mana-mana sahaja hahaha


Macam mana cool tak? boleh la dijadikan sumber idea atau rujukan kalau nak buat hadiah hari jadi ke, hadiah hari ibu ke, hadiah hari bapa ke dan lain-lain lagi.

cisdel lomo cow eyes

Tolong Undi cisdel.com dalam kategori Top LOL (Humor) blog. Terima kasih :)
sumber: toxel

Kongsi Artikel

11 Responses to Cadangan Hadiah yang Sangat Cool untuk Photographer

  1. fina fento says:

    SEMPOI GILA mini studio dia! Simple tapi kreatif 😛

  2. fathiah says:

    aku paling suke gambar no 2 y terakhir tue (gorillapod) huhuhuuuuuuuu…………… mantap….. boleh letak dimana2 saje….. problem solve huhu…

  3. syafiq says:

    aku masih mencari gorilla pod ni. mudah nak buat long expose dekat tiang tiang tanpa menyusahkan nak bawak tripod

  4. zacky786 says:

    wow menarik ~ :Dzz

  5. hahah semua cool gile. ni smo gadjet khas utk yg gila DSLR :lol_ee:

  6. chybee says:

    bagi la chybee satu! 😀

  7. landax says:

    perghh!cara beb!!aku nak yang last tu! ada studio bergerak!haha

  8. aie says:

    mini studio??nk bwk kipas beso tu??erkk.. :)

  9. cik lala says:

    memang cool yang best siap leh wat jadi gelas g…heheh…studio mini tuh pun teramat cool…

  10. Rie Rieda says:

    Ganas ngat siap uleh bawak studio kat luar lagi…cool

  11. Pingback: Ucapan Selamat Hari Jadi dalam 45 Bahasa yang Berlainan | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *