Superhero Versi Mr. Men yang Sangat Comel

Published On 21/04/2011 | By cisdel | Comel

Sebelum memulakan post ini, kepada yang tidak kenal siapa itu Mr. Men sila klik di sini. Mr. Men adalah watak kartun yang hanya menggunakan expresi muka seperti smiley face dan sebagainya. Post kali ini kami ingin kongsikan macam mana rupa superhero-superhero terkenal jadi versi Mr. Men yang sangat comel hasil kreativiti Seven Hundred.

super hero comel versi Mr Men 1

Mr. Wolvie - Wolverine

super hero comel versi Mr Men 2

Mr. Spider - Spiderman

super hero comel versi Mr Men 3

Mr. Hulking - Hulk

super hero comel versi Mr Men 4

Mr. America - Captain America

super hero comel versi Mr Men 5

Mr. Angelic - Angel

super hero comel versi Mr Men 6

Mr. Cycloptic - Cyclops

super hero comel versi Mr Men 7

Miss Fiery - Jean Grey

super hero comel versi Mr Men 8

Mr. Ruse - Gambit

super hero comel versi Mr Men 9

Mr. Magnetic - Magneto

super hero comel versi Mr Men 10

Mr. X - Charles Xavier

super hero comel versi Mr Men 11

Mr. Iron - Iron Man

super hero comel versi Mr Men 12

Mr. Super - Superman

super hero comel versi Mr Men 13

Mr. Lantern - Green Lantern

super hero comel versi Mr Men 14

Little Miss Cat - Cat Woman

super hero comel versi Mr Men 15

Mr. Jokes - Joker

Macam mana comel tak? Mana satu yang paling korang suka? Kami paling suka tengok Mr. Wolvie haha ganas tapi masih comel :) Atau korang suka Mr. Del? hahaha

cisdel Mr Delsumber: bit.ca, ufunk

Kongsi Artikel

9 Responses to Superhero Versi Mr. Men yang Sangat Comel

  1. Orang Akaun says:

    comel..x gaya superhero lagsung..hahahha

  2. Encik Ketam says:

    cun, versi yang sangat minimalis!

  3. dalam smo2 tu, Mr X rasanya yg plg comel 😮

  4. Bulan says:

    Musti kartunis ni comel macam superhero dia hehe 😀

  5. syafiq says:

    aku suka hulk! 8)

  6. nohoho says:

    haha…nape joker 3 segi… 8)

  7. titan says:

    hehe..terbaiklahhh

  8. kiki says:

    aik cisdel pon ade gak?

  9. tan says:

    Mr.Del..Mr.Del ♫♪♫♪…i Like Mr.Del…cute ~lalalala ♪♫♪♫

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *