Pendrive Berbentuk Kamera yang Sangat Cool dan Menarik

Published On 20/04/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Pendrive atau thumbdrive atau flash disk dah boleh dikatakan seperti aksesori wajib untuk setiap orang. Dengan saiznya yang kecil dan mudah dibawa kemana-mana ia memang menjadi pilihan utama untuk menyimpan fail. Terdapat banyak bentuk pendrive yang unik boleh didapati sekarang. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar pendrive berbentuk kamera yang sangat cool.

usb flash drive camera 1

pendrive bersi Canon Ixus smarttt

usb flash drive camera 2

bersaiz mini dan comel >.<

usb flash drive camera 3

gantung kat leher pon boleh

usb flash drive camera 4

versi video cam plak.. smart

usb flash drive camera 5

hohoho EOS 5D tu

usb flash drive camera 6

sirius smart.. sure mahal ni

usb flash drive camera 7

cabut lense dapat la guna pendrive tu

usb flash drive camera 8

EOS 5D

Hohoho kami sendiri sangat teruja tengok flash disk ni semua rasa macam nak beli je.. Tapi confirm harga dia sangat mahal. Siapa yang tau kat mana boleh beli atau harga dia sila lah kongsikan ye 🙂

cisdel pendrivesumber: toxel

Kongsi Artikel

31 Responses to Pendrive Berbentuk Kamera yang Sangat Cool dan Menarik

  1. amirnawawi says:

    smart!! lawa..yang kamera second tu yang smart

  2. taz says:

    yang lembu cisdel lagi comel.

  3. chybee says:

    yg dslr tu mmg unik 😀

  4. APi says:

    saiz dia berapa besar ni agak2?
    kompom mahal ni..
    baik tempah thumbdrive lembu cisdel.. =)

  5. paihujey says:

    xde jual kat sini kew???hehehe

  6. BOM321 says:

    perg!!!! mesti beli cun gila

  7. adib ismail says:

    cisdel punye tercabot :Shock_ee:

  8. Orang Akaun says:

    so cool..do want!

  9. rsanya kalau yg dslr tu, lebih praktikal mcm yg last skali tu. kalau port pendrive ltk dkt body camera, tkt xmuat nk masuk kt certain2 laptop yg sempit tepi2 nya 😀

  10. nadhirah says:

    kalau boleh nak pendrive & kamera yg boleh gune…2 dalam 1…mesti mahal kalau wat camtu..hoho…. :lol_ee:

  11. Neesa says:

    Cool gilaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Rasa nak pengsan tengok pendrive nie. :gulp_ee: :shock_ee: :vampire_ee: :snake_ee:

  12. landax says:

    fuh!smartlah..landax suka yang 5d tu..

  13. Anzur Anuar says:

    terbaik la bro. nak 1!! haha.

  14. alongxp says:

    ari tu aku jumpe pendrive kamera dslr nikon kat kolej taylor, nk beli masa tu ngah tengah otw ke ujung bulan, duit ada,takut xcukup nk isi minyak time ujung bulan…ahhahaha… tp serius smart ar…lame aku termenung kat situ,nk beli ke x…

  15. Wan Perlis says:

    terbaek. kat lowyat ada jual x

  16. alongxp says:

    mahal gak ar…4gb 88 henget…

  17. alongxp says:

    mmgla…bak kate membe aku,klu ngah ada duit,100 pn murah,tp klu xde duit,10 henget pn mahal

  18. zaza says:

    ada jual x.. pendrive ni?

  19. Pingback: Pendrive berbentuk Kamera yang sangat STRESS!!! - Titian Perjalanan - Titian Perjalanan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *