Pendrive Berbentuk Kamera yang Sangat Cool dan Menarik

Published On 20/04/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Pendrive atau thumbdrive atau flash disk dah boleh dikatakan seperti aksesori wajib untuk setiap orang. Dengan saiznya yang kecil dan mudah dibawa kemana-mana ia memang menjadi pilihan utama untuk menyimpan fail. Terdapat banyak bentuk pendrive yang unik boleh didapati sekarang. Post kali ini kami ingin kongsikan gambar pendrive berbentuk kamera yang sangat cool.

usb flash drive camera 1

pendrive bersi Canon Ixus smarttt

usb flash drive camera 2

bersaiz mini dan comel >.<

usb flash drive camera 3

gantung kat leher pon boleh

usb flash drive camera 4

versi video cam plak.. smart

usb flash drive camera 5

hohoho EOS 5D tu

usb flash drive camera 6

sirius smart.. sure mahal ni

usb flash drive camera 7

cabut lense dapat la guna pendrive tu

usb flash drive camera 8

EOS 5D

Hohoho kami sendiri sangat teruja tengok flash disk ni semua rasa macam nak beli je.. Tapi confirm harga dia sangat mahal. Siapa yang tau kat mana boleh beli atau harga dia sila lah kongsikan ye :)

cisdel pendrivesumber: toxel

Kongsi Artikel

31 Responses to Pendrive Berbentuk Kamera yang Sangat Cool dan Menarik

  1. salchubby says:

    😮 wah kat mana ada jual neyh ?

  2. Kami ada jual pendrive unik, cantik & menarik dengan harga yang amat berpatutan !!

    Sempena sales merdeka, 4gb hanya RM50!!!

    Dapatkan sebelum kehabisan…

    LIKE US!

  3. intan says:

    saya ade y versi video cam..dpt free mse beli digital camera..hehe

  4. Pingback: Crypteks USB: Pendrive Paling Selamat di Dunia | cisdel.com

  5. syeragh says:

    Bnyak lagi pilihan pendrive kat snie.. jom usha2

  6. cicak says:

    kt shah alam ad.. klu x silap 32 gig rm62..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *