Kasut Tumit Tinggi yang Unik dan Kreatif

Published On 18/04/2011 | By cisdel | Menarik

Kasut tumit tinggi memang menjadi kegilaan para gadis masa kini. terdapat banyak jenis design yang menarik dan unik untuk dipilih. Jika sebelum ini kami pernah memaparkan kasut-kasut yang pelik dan ada muka orang haha kali ini kami ingin kongsikan gambar kasut-kasut tumit tinggi yang unik, kreatif dan meruntun jiwa.

Kasut tumit tinggi yang unik 1

Kasut tumit tinggi versi gelongsor haha

Kasut tumit tinggi yang unik 2

side view kasut gelongsor tadi

Kasut tumit tinggi yang unik 3

kasut tumit tinggi versi itik yang sangat cool!!!!

Kasut tumit tinggi yang unik 4

side view kasut itik haha

Kasut tumit tinggi yang unik 5

Kasut versi anjing.. haha rupa dia macam tengah sniff

Kasut tumit tinggi yang unik 6

Kasut ni tak perlu di samak mungkin haha

Kasut tumit tinggi yang unik 7

hahaha cuba teka apa motif kasut ni

Kasut tumit tinggi yang unik 8

haha tumit dia buat macam chewing gum yang melekat kat kasut

Kasut tumit tinggi yang unik 9

haha ini kasut versi angry bird yang paling dibenci

Kasut tumit tinggi yang unik 10

rasanya kalau baling kasut ni boleh patah balik macam boomerang tak?

Kasut tumit tinggi yang unik 11

ini pon mungkin anjing

Kasut tumit tinggi yang unik 12

pandangan depan kasut anjing

Kasut tumit tinggi yang unik 13

kasut rupa pisang

Kasut tumit tinggi yang unik 15

side view kasut pisang.. siap kulit pisang terbukak lagi

Kasut tumit tinggi yang unik 12

Kasut Swan ni sangat cantik

Kasut tumit tinggi yang unik 14

side view kasut swan

Kasut tumit tinggi yang unik 16

kasut rupa macam lastik.. smart!!!

Kasut tumit tinggi yang unik 17

menarik la kasut lastik ni.. haha kalau kena kacau boleh terus lastik je orang tu

Haa macam mana? menarik tak kasut ni? Kasut ni semua berjenama Kobi Levi dan sirius kami tak tau dan tak pernah dengar pon pasal kasut jenama ni. Kalau ada info sila kongsikan ye :)

cisdel kasut tumit tinggisumber: mymodernmet, kobilevidesign

Kongsi Artikel

22 Responses to Kasut Tumit Tinggi yang Unik dan Kreatif

  1. Wuucin Kimora says:

    sgt comel yg cisdel! hahahha

  2. little babe says:

    kt m’sia ader ke? :tongue_rolleye_ee:

  3. chybee says:

    sangat comel!!! 😀 😀

  4. yonna says:

    tepat sekali caption hang tang “ini kasut versi angry bird yang paling dibenci” HAHAHA sebab aku pun benci gila burung tu *(&^%$#!

    • admin says:

      hahaha paruh burung tu cukup aku kenal.. hahaha itu je yang aku terbayang bila nampak kasut ni

  5. jejaka stylo says:

    salam pagi…wah sgt2 unik kasut2 tu…wujud tuk pasaran ke ni?

  6. Sarah nordin says:

    kasut versi cisdel tu awesome la..ada jual tak?? :rolleyes_ee:

  7. Orang Akaun says:

    kalau ada orang pakai, aku bole naek heran gak laa

  8. NailahAzman says:

    Heel Swan tu comelnyaaaaaaaaa! Cantik!

  9. zik says:

    kasut siap ada tangga…. tak patah ker tuh??? hehe :lol_ee: :lol_ee:

  10. Muhd Hafiz says:

    Ni kasut tumit tinggi ke apa? :lol_ee:

  11. nadhirah says:

    rasa mcm nak yg chewing gum je…nnti leh salahkan org yg tgh makan chewing gum…hehe… :lol_ee:

  12. as says:

    saya mahu kasut versi lembu cisdel dua pasang! :tongue_wink_ee:

  13. kasut chewing gum tu paling cool :shock_ee:
    2nd cool yg pisang tu 😮

  14. Rie Rieda says:

    Hoooo…yang mcm lastik tu aku xleh time..nampak cam bodoh jew…hehhehe

  15. Syieqa says:

    kahkahkah , kelakar laaaa . kalau ada kat malaysia , agak2 jualan dia mendapat sambutan ke tak yek ? hee ^^

  16. nabilah says:

    aku cuma nk tahu berapa harga dan kat mna boleh daptkan…semuanya comel

  17. Pingback: Sosia: Design Sofa yang Unik, Menarik dan Sangat Praktikal | cisdel.com

  18. Pingback: Rekaan Kasut Prada yang Diinspirasikan Daripada Kereta Retro | cisdel.com

  19. suraya salleh says:

    salam..
    m0hon share pix 2 yer :)

  20. Pingback: Kasut Dengan Gigi yang Sangat Unik | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *