Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

Diterbitkan Pada 17/04/2011 | Oleh cisdel | Menarik

Biasanya bola sepak klasik hanya ada warna putih hitam sahaja. Semenjak dua menjak ni je bila dah maju ada banyak warna pada bola sepak ni. Suatu ketika dulu kami pernah kongsikan evolusi bola sepak yang digunakan dalam Piala Dunia memang cantik dan maju bola sepak tu semua. Post kali ini kami ingin kongsikan bola klasik tetapi dihiasi dengan pelbagai corak yang menarik icon smile Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

46 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

hitam putih yang menawan

47 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

warna dia agak sedap haha

48 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

biru!!!

49 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

biasa nampak ni jadi corak baju je..

50 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

semua ni corak ala-ala retro je..

52 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

bola kelabu

53 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

ok ni paling klasik haha

54 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

ni nama dia corak tartan.. tak tau sila google :)

55 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

hitam itu menawan kot

51 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

merah hijau lagi

56 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

sekali tengok macam ada rupa kawat duri je hohoho

57 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

dah rupa macam bola tenis je haha

Comel tak bola ni semua hahaha majoriti corak dia semua rupa corak tartan ala-ala macam rupa alas meja haha.

cisdel main bola lagi Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menariksumber: meterdown

Kongsi Artikel

9 Responses to Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

  1. adledash berkata

    Salam…

    banyak tgk dah macam bantal..huahua~

  2. titan berkata

    ni untuk main ke perhiasan aje nih,… :smirk1_ee:

  3. naimazmi96 berkata

    bola nie bwat gna ken plikat ke pa :P :

  4. ekspresiruang berkata

    bola2 tu sesuai la kalau org scottish main. hehe :P

  5. suffer8zine berkata

    wahhhh lawa juga ni

  6. zik berkata

    aku nak bola cisdel..hehe… smartnya, macam mana diaorang design kat kilang nie ek?? tertanya-tanya aku??

  7. Orang Akaun berkata

    kat mana ada jual? nak beli ah wat hiasan

  8. ranting berkata

    Pantesny ni bola d maenn di aula msjid sehabis tarawih,… pass kan corakny kain sarung ….. hahahahaha … :lol_ee:http://cisdel.com/wp-content/plugins/lmbbox-smileys/smileys/ee/lol.gif :D

  9. muhamad soufee luqman berkata

    bkpe dok bola warna-warni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>