Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

Published On 17/04/2011 | By cisdel | Menarik

Biasanya bola sepak klasik hanya ada warna putih hitam sahaja. Semenjak dua menjak ni je bila dah maju ada banyak warna pada bola sepak ni. Suatu ketika dulu kami pernah kongsikan evolusi bola sepak yang digunakan dalam Piala Dunia memang cantik dan maju bola sepak tu semua. Post kali ini kami ingin kongsikan bola klasik tetapi dihiasi dengan pelbagai corak yang menarik icon smile Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

46 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

hitam putih yang menawan

47 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

warna dia agak sedap haha

48 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

biru!!!

49 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

biasa nampak ni jadi corak baju je..

50 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

semua ni corak ala-ala retro je..

52 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

bola kelabu

53 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

ok ni paling klasik haha

54 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

ni nama dia corak tartan.. tak tau sila google :)

55 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

hitam itu menawan kot

51 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

merah hijau lagi

56 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

sekali tengok macam ada rupa kawat duri je hohoho

57 blackww  Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

dah rupa macam bola tenis je haha

Comel tak bola ni semua hahaha majoriti corak dia semua rupa corak tartan ala-ala macam rupa alas meja haha.

cisdel main bola lagi Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menariksumber: meterdown

Kongsi Artikel

9 Responses to Gambar Bola Sepak Bercorak Unik dan Menarik

  1. adledash says:

    Salam…

    banyak tgk dah macam bantal..huahua~

  2. titan says:

    ni untuk main ke perhiasan aje nih,… :smirk1_ee:

  3. naimazmi96 says:

    bola nie bwat gna ken plikat ke pa :P :

  4. bola2 tu sesuai la kalau org scottish main. hehe :P

  5. suffer8zine says:

    wahhhh lawa juga ni

  6. zik says:

    aku nak bola cisdel..hehe… smartnya, macam mana diaorang design kat kilang nie ek?? tertanya-tanya aku??

  7. Orang Akaun says:

    kat mana ada jual? nak beli ah wat hiasan

  8. ranting says:

    Pantesny ni bola d maenn di aula msjid sehabis tarawih,… pass kan corakny kain sarung ….. hahahahaha … :lol_ee:http://cisdel.com/wp-content/plugins/lmbbox-smileys/smileys/ee/lol.gif :D

  9. muhamad soufee luqman says:

    bkpe dok bola warna-warni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>