Ukiran Muka Pada Pisang yang Pelik dan Menarik

Published On 16/04/2011 | By cisdel | Menarik

Orang yang kreatif mampu untuk membuat ukiran daripada apa sahaja. Jika sebelum ini kami pernah kongsikan ukiran pada labu yang sangat menakjubkan, post kali ini kami ingin kongsikan ukiran muka pada pisang pula. Ukiran ini semua adalah hasil kreativiti artis bernama Suu yang berasal dari Jepun.

ukiran pisang yang unik 1

hehehehehe

ukiran pisang yang unik 2

Rambut dia macho!!!! haha

ukiran pisang yang unik 3

haaa takut tak? takut tak? takut tak? hohoho

ukiran pisang yang unik 4

Captain Davy Jones

ukiran pisang yang unik 5

yellow eyes banana dragon hahaha

ukiran pisang yang unik 6

yang ini sangat comelllllll hahaha

ukiran pisang yang unik 7

muka dia >.< sangat hepi haha

ukiran pisang yang unik 8

big smile :D

Macam mana? cool tak haha kalau rajin lepas ni sila la cuba buat ukiran pada pisang ye hehehe mana la tau kot-kot anda ada bakat terpendam ke macam lembu cisdel ni hahaha. Pilih la apa-apa jenis pisang yang anda suka

cisdel ukir pisangsumber: suu, toxel

Kongsi Artikel

15 Responses to Ukiran Muka Pada Pisang yang Pelik dan Menarik

  1. nadhirah says:

    rajin sungguh kpd sesiapa yg wat nih…tapi smart… 8)

  2. APi says:

    gambar pisang dengan epal tu comel..^^

  3. syzwnsrwk says:

    yellow eyes banana dragon – my favourite :grin2_ee:

  4. Freaky says:

    takot lak nak makan pisang. haha anyway memang kreatif

  5. MDHAFiZ.NET says:

    kreatif dan inovatif! dahsyat.. x pernah terfikir pun nak ukir kt atas badan pisang..apa yg saya tahu cuma fikir nak makan.. :)

  6. suffer8zine says:

    mak ai, betul2 teliti nk buat bende ni

  7. xazryx says:

    geli plak aku tgk .HAHA ! 😀

  8. Dr House says:

    Lunyai pisang tu dikojekan.

  9. yang 1st tu mcm dlm toy story punya watak je 😮

  10. titan says:

    rajin gilerrr… 8x

  11. Orang Akaun says:

    otai abeh laa..pisang lembik camtuh pon bole

  12. zik says:

    dah macam pro lak cisdel tuh.. siap pakai alat tukang lagi.. amboi2x..

  13. adean says:

    :vampire_ee:kite try ukir kat buah epal plok.ehe2

  14. Pingback: Ukiran Kelapa yang Sangat Unik dan Cantik | cisdel.com

  15. Pingback: Gambar Buah-buahan yang Comel dan Kelakar | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *