Anting-Anting yang Unik dan Kreatif

Published On 12/04/2011 | By cisdel | Menarik

Barang kemas dan aksesori sering digunakan untuk kelihatan cantik dan menarik. Sekarang ini wujud pelbagai aksesori yang unik, kreatif dan menarik. Sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi cincin yang sangat unik dan menyelerakan. Post kali ini kami inginkan kongsikan anting-anting yang sangat unik dan kreatif.

anting-anting unik 1

Home ~ End

anting-anting unik 2

Superman

anting-anting unik 3

X O

anting-anting unik 4

Head haha smart dan geek ni

anting-anting unik 5

Domino

anting-anting unik 6

pengasah pensel hahah smart :)

anting-anting unik 7

haha kalau lapar boleh makan beger kat telinga

anting-anting unik 8

Tak pasti ini apa hahaha

Anting-anting comel 9

sponge dan rubber ducky haha

Anting-anting comel 10

ini nama dia sekuci atau sekoci hahaha

Anting-anting comel 11

ini rasanya bekas ubat atau jamu ni hohoho

Anting-anting comel 12

telur ni nampak sangat menyelerakan haha

Anting-anting comel 13

complete set dengan cincin sekali

Anting-anting comel 14

fuyoo boleh jadi satu piza

Anting-anting comel 15

pemadam dan pensel hahaha smart!!

Anting-anting comel 16

earfon.. haha

Anting-anting comel 17

keju haha tapi macam bukan keju je..

Anting-anting comel 18

kalau dah pokai boleh guna ni.. hohoho

Macam mana unikkan rasanya banyak jual online sekarang ni. haha kami paling suka yang sekoci tu memang paling menarik la bagi kami. Kalau tak tau sekuci/sekoci tu ape, sila google hohoho

cisdel pakai anting-antingsumber: klingpost

Kongsi Artikel

17 Responses to Anting-Anting yang Unik dan Kreatif

  1. anting2 sharpener tu bley bawak gi exam hall time nak jwb periksa. hehe :vampire_ee:

  2. Wuucin Kimora says:

    buruk bebenor nghupe nyer cisdel pakai anting :tongue_wink_ee:

  3. zik says:

    earphone… nanti kalau rosak boleh guna yang nie..

  4. fina fento says:

    ahah! saya suka yang pizza tu..bagi kat kawan2 yg dok jauh2 n bila reunion, bersatu kesemuanya..

    LOL

    poyo je ayat.

  5. sickchild72 says:

    haha leh buat bisnes ni

  6. amboi kau cisdel!pakai anting2 macam pondan !hahahhah

  7. faizul says:

    bro, benda yg bro tak tau tu adalah adalah alatn yang digunakan semasa menjahit guna tangan. Pelindung jari tu. Apa ntah nama betul dia tu.

  8. Orang Akaun says:

    have to admit
    aku suka sharperner tuh…
    dam cooolll

  9. tulip says:

    tingin nk mk pizza….huhu…

  10. naimazmi96 says:

    anting2 telur tiruan! 😀 😀

  11. naimazmi96 says:

    yg bulat 2 bkan yoyo ke….? :hmm1_ee:

  12. Maryam says:

    suka lah pulak anting2 yg sharpener…boleh guna tak agaknyer 8P

  13. yusuf says:

    argh…dah luat dengo ape dlm blog nie kate….”yang sangat cool”,”yang agak cool”…arg luat gilller dengo…

  14. Rie Rieda says:

    kreatif and inovatif….klu ada jual leh la beli sepasang…hooohoo

  15. fieykah says:

    ramai bebenor owang ske anting2 yg sharpener 2 ek,sya ske anting2 superman 2,nampak biasa jer………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *