Lukisan Potret Ekspresi Wajah yang Nampak Macam Real

Published On 09/04/2011 | By cisdel | Menarik

Kami memang suka paparkan koleksi hasil seni atris yang sangat kreatif. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi lukisan potret yang memaparkan ekspresi wajah dengan sangat cantik dan nampak macam real. Lukisan ini semua adalah hasil seni artis yang bernama Ruben Belloso Adorna. Semoga anda semua terhibur.

painted-emotions-so-real-01

Macam sedih je tengok lukisan pakcik ni

painted-emotions-so-real-03

Muka ganas.. hohoho

potret wajah yang sangat cantik 2

Muka nenek ni memang sangat cantik dan nampak real

potret wajah yang sangat cantik 4

macam heavy sangat je kedut dia.. HDR mungkin hohoho

potret wajah yang sangat cantik 5

potret ni cantik :)

potret wajah yang sangat cantik 6

rupa macam bapak mertua yang garang hohoho

potret wajah yang sangat cantik 7

muka orang giler :)

Potret ekspresi wajah 8

siapa ada Coulrophobia angkat tangan :)

Potret ekspresi wajah 9

Misai dia sangat meruntun jiwa hohoho

Potret ekspresi wajah 10

pergghhh jmbang dengan misai dia sangat detail

Potret ekspresi wajah 11

macam rupa guru besar sekolah hoho

Potret ekspresi wajah 13

kagum tengok potret ni

Potret ekspresi wajah 12

ok aku hampir tertipu dengan lukisan ni.. ingatkan real

Potret ekspresi wajah 114

hohoho seram plak tengok ni

Macam mana? ada rasa nak menagis tak tengok gambar-gambar lukisan ni semua hahaha memang sangat berbakat pelukis dia ni :)

cisdel paintingsumber: wackymania

Kongsi Artikel

16 Responses to Lukisan Potret Ekspresi Wajah yang Nampak Macam Real

  1. Wan Perlis says:

    ni mmg org betoi

  2. wow, gile real. cm 3d. nmpk cm timbul hidung kt lukisan2 tu 😯

  3. Wow,gambar memang macam real..
    Yg paling real gambar no 13 tu..memang terbaik..

  4. APi says:

    ini baru betul-betul potret.. :gulp_ee:

  5. tikuzza says:

    nice potrait….its awesome!

  6. sekandung says:

    Dahsyat ehhh potret dia kan..kan..kan..

    Potret lembu tu paling dahsyattttt!!!

  7. mcm real jew… salute la pelukis nie..

  8. afique says:

    lembu cisdel comel! 😀

  9. nadhirah says:

    cantik…tapi sume nmpk menakutkan… :gulp_ee:

  10. Ris says:

    Lembu cisdel pun ada kesenian tersendiri hehe..agak-agaknya gambar per yg lembu cisdel lukis.. :)

  11. zik says:

    perggh memang real… gempak2… yang dari kertas tuh…

  12. SobriMansor says:

    Memang terbaekkkk lukisan ni semua. Terkesima seketika aku kat tempat duduk aku ni…

  13. khalis says:

    gmbar 1 pling lawa,
    1001 erti,
    menusuk kalbu,
    Aku mendengar dan merasakan bebanmu,

  14. cikdida says:

    these are real?? omg!! sgguh x caye!! macam tengok gmabar yg org snap dgn kamera..so detail! 😯

  15. nad says:

    perghhhhhhhh nak nagis tengokkkk!!!

  16. jimmy says:

    boleh tempeh?saya b’minat…tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *