Kanak-kanak yang Menjadi Mangsa Kreativiti Ayah Mereka

Published On 05/04/2011 | By cisdel | Comel, Menarik

Fotografi dah menjadi trend semasa anak-anak muda sekarang ini. Semakin ramai jurufoto-jurufoto yang berbakat lahir setiap hari. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan hasil kreativiti jurufoto yang bernama Jason Lee. Beliau merupakan seorang yang sangat kreatif dan berjaya menjadikan anak-anaknya mangsa untuk menjadi model beliau gambar-gambar yang sangat unik.

cute little girls photo 1

Kakak dia nama Kristin.. Adik dia nama Kayla

cute little girls photo 2

KnK main buih sabun haha.. sila jangan tiru aksi ini :)

cute little girls photo 3

Mandi dalam mesin basuh hahaha

cute little girls photo 4

mari membasuh haha rajin la tu kononnya

cute little girls photo 5

hahah jadikan diri sendiri sebagai hadiah :)

cute little girls photo 6

hachuuummmm.... hahaha

cute girls photo 7

best wooo kalau dapat try ni

cute girls photo 8

haha Kristin siram adik dia biar cepat membesar

cute girls photo 9

hahaha kuat wooo

cute girls photo 10

Kayla cabut gigi kakak dia haha

cute girls photo 11

little red riding hood yang ganas hahaha

cute girls photo 12

comel wooo budak-budak ni haha main baling kek

cute girls photo 13

Witches hahaha

budak perempuan comel 14

Jom buat kerja rumah hahaha

budak perempuan comel 15

sambut CNY hohoho

budak perempuan comel 16

haha masak telur atas kepala adik..

budak perempuan comel 17

hahaha comel je baca buku

budak perempuan comel 18

kejam!! hahaha

budak perempuan comel 19

main dengan baju ayah ye.. hahaha siap la jap lagi

budak perempuan comel 20

minum kopi secara ekstrem haha

Macam mana? comel kan? hahaha walaupun agak kesian sebab budak-budak ni jadi mangsa tapi rasanya diorang pon enjoy jadi model ayah diorang haha. Ada banyak lagi gambar-gambar aksi 2 beradik ini. Sila layari sumber kami kalau nak tengok semua ye :)

cisdel ambil gambar sendirisumber: mymodernmet, laman web rasmi Kristin and Kayla

Kongsi Artikel

22 Responses to Kanak-kanak yang Menjadi Mangsa Kreativiti Ayah Mereka

  1. zik says:

    aku tunggu gelagat cisdel jer… hik2 :tongue_laugh_ee:

  2. iema says:

    seyes kreatif n comel…..
    best giler kalau ad orang lukis gmbar iema macam ni..
    hihi….. :embarrassed_ee:

  3. ikemal says:

    comel pulak budak2 ni

  4. idea psl buku dummies tu cute sgt 😛

  5. fina fento says:

    yang baca buku tu comel gilaaaaaaaa!

  6. tulip says:

    gud job…:)

  7. eiyda says:

    kreatif sungguh! 😯 😯

  8. Fathiha Zainal says:

    Hihi! Kukikuki aku gelak tengok gambar bebudak ni!! Comel! Kreatif gila!! :lol_ee:

  9. APi says:

    comel+kreatif=awesome..

  10. landax says:

    bapak stylo milo!huhuhu

  11. titan says:

    rajin tol bapak dia buat macam nih.. 8x

  12. ThaiLandOldman says:

    8P Sorodikap :vampire_ee:

  13. Maryam says:

    comel budak 2 org tuh n yg plg best sbb dpt ayah yg kreatif..suka tgk gmbr dorg

  14. Pingback: Koleksi Gambar Gadis yang Terapung di Udara | cisdel.com

  15. chempaka says:

    sweeett nye ayah diorg….

  16. Izwan says:

    yang bersin tu style..buku dummies kalau tengok ayatnya tak leh bla.. fisheye pn smart.. :snake_ee:

  17. shy says:

    creative la…Shy suka!!!!!!!!! :lol_ee:

  18. YOU says:

    Hehehe comel².. Jangan sampai anak dia tertelan sabun sudah.. ;D

  19. Pingback: Seorang Lagi Budak Perempuan yang Jadi Mangsa Kreativiti Ayahnya | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *