Pelekat Hiasan Pintu yang Sangat Cool dan Macam Real

Published On 03/04/2011 | By cisdel | Menarik

Kebanyakkan orang sanggup membelanjakan wang untuk menghiasi rumah mereka agar kelihatan cantik dan menarik. Walaupun pada awalnya rumah itu kelihatan biasa sahaja, tetapi dengan sedikit kreativiti ia akan kelihatan cantik. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar pelekat hiasan pintu yang sangat unik dan cool. Ia adalah sejenis pelekat yang dilekatkan dipintu untuk tujuan hiasan.

cool door sticker 1

Pelekat gambar lif terbukak.. haha cool beb

cool door sticker 2

Jambatan gantung di pintu anda hahaha

cool door sticker 3

Emergency exit hahaha

cool door sticker 4

gambar lift tutup pintu

cool door sticker 5

Keep Off

cool door sticker 6

Ini pintu mahal haha

cool door sticker 7

Dekat pintu ada kereta antik tu.. hohoho

pelekat pintu yang unik dan menarik 8

tak cool ke rumah kita jadi penghubung terus ke stadium bola haha

Hiasan pintu yang unik 10

Ada penjara di rumah anda haha

Hiasan pintu yang unik 11

ada studio jamming ilusi di rumah haha

Hiasan pintu yang unik 8

Hutan rimba dalam rumah hahaha

Macam mana cool tak? Ada banyak lagi design-design yang menarik hati dan unik boleh dilihat di sumber kami. Kalau anda berminat nak beli pon boleh haha tapi sirius harga dia agak mahal dan ia berpengkalan di UK :) Cara nak pasang benda ni pon ada diajar di situ.

cisdel jadi pelekat pintusumber: style-your-door

Kongsi Artikel

16 Responses to Pelekat Hiasan Pintu yang Sangat Cool dan Macam Real

  1. adledash says:

    salam…

    huahuahua..aku nk buat yg lembu tu..nak aku buatkan x? aku kan designer *bajet*…bley tempah..hee..slalu aku nampak design2 cmni kat pintu blik air…umah sedara aku ade…tp scene pantai..hahaha~

  2. ekebal says:

    kalau pelekat pintu gambar ju on pun style jgak. ahahaha… 8) 8) 8)

  3. kiubrubik says:

    paling cool yg gmbar lift trbuka tu, mesti org brlari nak masuk. last2 pntu pecah sbb masing2 berebut.

  4. chegu zubir says:

    terbaiklah..hehehehe…memang cool..suka tgok

  5. fina fento says:

    fuisyo..org yg first time masuk umah dengan sticker mcm ni di dinding, koman2 pn mesti dahi lebam kalo hidung tak patah haha

  6. Freaky says:

    wahaha memang best. macam bole kenekan orang je dengan bende ni

  7. wah nak beli klu wujud!! suka yang jambatan kot..

  8. Fathiha Zainal says:

    Wahhh! Cool!
    Cian lembu cisdel tu.. Kikiki~

  9. zik says:

    pintu lif tuh memang real… 😯 😯

  10. tulip says:

    nampak real la…n plg best xpyh keluar pun dah dpt tgk pmandangan yg indah…… 😮

  11. teringat lak pintu suka hati doraemon :vampire_ee:

  12. Nan says:

    nak beli la satu..mcm na nak beli erk?send detail kat email aku plz

  13. nida says:

    waaa…serius meyh ada pelekat cm tu..cool :smirk2_ee:

  14. Adrino Luciani says:

    :) ….
    nak tanyer….
    nak tempah camne ek…..

  15. Pingback: Design Khemah yang Sangat Unik dan Kreatif | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *