Koleksi Gambar Haiwan yang Terlebih Berat Badan

Published On 02/04/2011 | By cisdel | Comel, Lawak

Masalah berat badan berlebihan sering kali menjadi igauan buruk terutamanya dikalangan gadis-gadis muda hahaha. Macam-macam tips dilakukan untuk mengatasi masalah berat badan. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar-gambar haiwan yang mengalami masalah berat badan. Mereka gemuk dan mereka ok..

haiwan yang gemuk 1

kucing gemuk!!!

haiwan yang gemuk 2

kucing ni dah terlampau berat sampai boleh duduk je

haiwan yang gemuk 3

berat sangat sampai dah terdampar je

haiwan yang gemuk 4

Ini buaya ke? haha

haiwan yang gemuk 5

giler besar badan dia..

haiwan yang gemuk 6
haiwan yang gemuk 7

aku syak rimau ni baru telan gajah dalam zoo tu haha

haiwan yang gemuk 8

ini bangau ke? hohoho

haiwan yang gemuk 9

mewah sangat la tu sampai jadi macam ni hohoho

haiwan yang gemuk 10

apa binatang ni ye? rasanya macam sejenis tikus hahaha

haiwan yang gemuk 11

pergh panggang ni best ni.. hahaha

haiwan yang gemuk 12

katak gemuk!!! haha macam dalam cerita putera katak

haiwan yang gemuk 13

berdasarkan pemerhatian, ini mungkin itik haha

haiwan yang gemuk 14

duduk termenung memikirkan masalah berat badan hohoho

haiwan yang gemuk 15

beruang yang terlebih berat

haiwan yang gemuk 16

hahaha comel je orang utan ni..

haiwan yang gemuk 17

hahaha walaupun mengalami masalah berat badan tetapi ia tetap comel

haiwan yang gemuk 18

ini anjing ke kucing ke?

haiwan yang gemuk 19

dah terdampar kekenyangan

haha macam mana? comel tak? Waalaupun mengalami masalah berat badan tetapi ada je yang comel hahahaha sampai lembu cisdel pon jeles nak jugak jadi gemuk

cisdel gemuksumber: antaresonline

Kongsi Artikel

21 Responses to Koleksi Gambar Haiwan yang Terlebih Berat Badan

  1. CikDurian says:

    nak share boleh?? comelnya……. 😉

  2. syukri says:

    perrrgg.. giler terlebih berat..

  3. Freaky says:

    haha memang best tgk haiwan gemuk. manusia bile plak 😀

  4. APi says:

    haha..
    obesiti..

  5. IftiLarina says:

    hoho! eh cisdel yg dolfin tu sebenarnya dugong lah. hehe

  6. alahai comel je smo menatang ni. rimau tu aku syak telan ular sawa :lol_ee:

  7. izzati says:

    semua x comel 😐
    yang comel..kucing tu je..hohoho..
    😛

  8. Lynn says:

    nomel nomel nomel 😛

  9. fathiah says:

    fyi ‘dolphin’ tue namanya beluga….

  10. zik says:

    comelnya semua..walaupun gemuk..hehe… harimau tuh agak2 lari dia laju tak tuh???

  11. tulip says:

    hehe..comelnyew………tp harimau tu nampak cm bunting jew..hehe.. :tongue_wink_ee:

  12. Wan Perlis says:

    obesiti tuh..hehe

  13. fitri says:

    haiwan berkolestrol tinggi..hahaha

  14. SHA_UNIMAS says:

    salam…lama dah x menjenguk ye ke blog cisdel.com ni…
    hehe..sangat menghiburkan bila tgk gambar2 haiwan yg comel ini…itulah tandanya kekuasaan Allah S.W.T..subhanallah…

  15. kiki says:

    cml :shuteye_ee: tpi klu jdi bantal pelok atau bantal busuk best x? :)
    mak kate jangan wane putih udah sebab mlm2 kang putih semacam jew…. :sick_ee:

  16. nabil says:

    animal pun bole obes ke? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *