Spongebob Squarepants Versi Terminator

Published On 31/03/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Kami sangat yakin semua orang kenal siapa itu Spongebob. Kalau tak kenal tu cepat-cepat google agar post ini lebih bermakna kepada anda. Kepada sesiapa yang kenal tu bagus, sebab post ni kami nak tunjukkan Spongebob versi lain pulak haha. Macam mana agaknya rupa Spongebob versi terminator ye :)

spongebob-terminator-1

Saya dah sedia.. saya dah sedia.. saya dah sedia..

spongebob-terminator-2

Who lives in a pineapple under the sea~~

spongebob-terminator-3

Aku nampak Crabby Patty dalam ni haha

spongebob-terminator-4

I'll be back!!! ngeeeee~~~

spongebob-terminator-5

Spongebob Terminator Pants

hohoho walaupun hanya diperbuat daripada lego tapi ia sangat unik, comel, mengagumkan dan meruntun jiwa hahaha. Comel je tengok Spongebob ni kan? kan? kan? Kalau nak tengok cisdel versi terminator tengok kat sini

cisdel spongebobsumber: planetoddity

Kongsi Artikel

11 Responses to Spongebob Squarepants Versi Terminator

  1. eddy karma says:

    alaaa. aku igt lembu cisdel jadi terminator jgk. hehe

  2. hafiz says:

    waaa….nk cisdel@terminator……lembu@terminator ke…. :rasberry_ee:

  3. ahha…comel sgt…lembu cisdel ttp xnk kalah kan?

  4. Wan Perlis says:

    versi comel ada x

  5. YOU says:

    Pergh! SIYES KOOL abes!

  6. sape drebar spongebob ni? patrick ke? :tongue_laugh_ee:

  7. Pingback: Superhero Versi Lego Mini yang Sangat Cool dan Comel | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *