Cover iPhone 4 Berbentuk Makanan Jepun yang Menyelerakan

Published On 28/03/2011 | By cisdel | Gajet & Teknologi

iPhone 4 adalah gadget yang digilai dan dikagumi oleh ramai orang tidak kira geek ataupun tidak. Selain daripada mempunyai pelbagai apps yang sangat berguna dan menarik, iPhone juga mempunyai banyak aksesori yang meruntun jiwa dan menikam kalbu haha. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan cover iPhone 4 yang berbentuk makanan Jepun dan nampak macam sangat real!!!

iphone-4-ifan-japanese-food-cover-1

cuba teka ini bekal makanan ke iPhone haha

iphone-4-ifan-japanese-food-cover-2

Dari kiri: Yakisoba (noodles), Fried Shrimp, Bacon/Egg, Rice

Macam mana? teruja tak? Teruja tak? Teruja tak? hahaha kalau anda berminat sila la beli di sumber kami. Tapi daripada US la dan harga dia  US$ 57 bersamaan lebih kurang RM172.53 :) Dan dinasihatkan kalau nak ambil gambar sila cabut cover ini sebab mungkin akan menghalang kamera.

cisdel makan iphonesumber: Japantrendshop

Kongsi Artikel

14 Responses to Cover iPhone 4 Berbentuk Makanan Jepun yang Menyelerakan

  1. Ikhwan says:

    iPhone pun tak dak. ini kan pula nak bli cover :)

  2. wardah raihan says:

    ok! siyes comel!! nie yang buat i laporrr! 😀

  3. Shahidah says:

    nape kene tanggal dulu???
    kn ade lubang kamera tu..

    • admin says:

      menurut sumber, mungkin menggangu sebahagian daripada kamera berkenaan dan tak dapat paparan yang jelas. Menurut sumber la.. kalau sumber tu tipu tak tau la hahahaha

  4. kasih pena says:

    ish…macam sedap je…tapi lagi best klu ade iphone4..huhuuh

  5. diorang mkn fried shrimp byk gile. mcm mkn belacan. huhu :lol_ee:

  6. suffer8zine says:

    tiba2 termakan iphone nnt

  7. INFOzi says:

    haha geli je tgk.. tapi cam best pulak. hehe.. mane nak cari cover ni hah

  8. tulip says:

    hmm…quite amazing…..i loike.. :)

  9. Honey says:

    😉 comel ohhh…kalau ada cover pokemon kt best!
    Haha…idop iphone 4! Yeyy!! xD

  10. zik says:

    tup2. tngah lapar.. di belasahnya jugak nie kang.. huhu

  11. MYouCo says:

    haha…macam-macam hal la…kreatif btol org yang buat benda nih…mampu beli cover je la…iPhone 4 blom mampu nak beli..huhu

  12. Pingback: iPhone Case Berbentuk Tangan yang Unik dan Menarik | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *