Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

Published On 25/03/2011 | By cisdel | Menarik

Bas sekolah adalah kenderaan yang biasa digunakan untuk ke sekolah. Kebiasaannya bas sekolah berwarna oren dan sangat membosankan. Ini menyebabkan kanak-kanak juga turut sama bosan untuk ke sekolah haha. Kali ini kami ingin kongsikan ada sejenis bas sekolah yang pelik tapi sangat kreatif dan mungkin mampun untuk menarik minat anak-anak ke sekolah.

creative school bus Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

Haaa tengok pelik tak bas ni haha teruja tak nak pi sekolah?

creative school bus 1 Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

The US Budget is Topsy-Turvy

creative school bus 2 Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

gambar pon dah tunggang terbalik dah

creative school bus 3 Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

kanak-kanak yang teruja dan bersemangat nak ke sekolah

creative school bus 4 Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

bas sekolah beraksi di jalan raya

creative school bus 5 Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

Bas sekolah buat drift di malam hari hahaha

creative school bus 6 Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

Bas ini memang stylo mylo la haha

Kami tak pasti la samada tambang bas akan naik kalau guna bas ni atau tidak hahaha ye la mana la tau nak cover kos pengubahsuaian bas ni bukan murah hahaha. Mungkin kanak-kanak akan lebih teruja nak ke sekolah naik bas macam ni atau mungkin lebih teruja kalau naik bas versi lembu cisdel haha.

cisdel bas sekolah Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

sumber: factoryzzz

Kongsi Artikel

9 Responses to Bas Sekolah yang Pelik Tapi Agak Kreatif

  1. nadhirah says:

    x boring aq kalo naik bas camni…. :P

  2. amirnawawi says:

    he3..bas tungang terbalik namanya ni..

  3. CikDurian says:

    kalau bas ni terbalik, still blh diselamatkan kot? :tongue_rolleye_ee:

  4. adledash says:

    salam..

    wahahahahhahahahaha!!!!! *speechless*

  5. Amirez says:

    kalau enjin bas bawah rosak, boleh terus guna bas atas hehe

  6. Junaidiey says:

    hahahaha….
    bas ini memang terbaik dari ladang….
    tayar atas blh di guna di saat-saat kecemasan.
    :vampire_ee:

  7. tulip says:

    da penah tgk da bas cmni..tp dlm tenet gak r..hehehh..:)

  8. zik says:

    aku nak naik bas cisdel.. tak kira..hehe

  9. mosyar says:

    macam boleh dua alam je ni…hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>