Koleksi Gambar Burung-burung yang Comel

Published On 17/03/2011 | By cisdel | Alam, Comel

Kami memang suka paparkan gambar telatah haiwan-haiwan comel dan mencuit hati, kami harap anda juga suka akan post-post yang sebegini. Jika sebelum ini kami pernah paparkan koleksi gambar monyet yang comel dan kelakar, kini tiba masanya untuk koleksi gambar burung-burung yang comel pulak.

 

Birds 17 580x580 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
ehem.. buat ape tu? haha
Birds 16 580x435 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
burung kuning yang comel icon smile Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
Birds 15 580x486 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
burung ni sangat unik dan meruntun jiwa
Birds 14 580x386 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
haha tamak makan kacang yang lagi besar dari mulut dia
Birds 13 580x580 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
sebut AAAA
Birds 12 580x435 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
merenung masa depan
Birds 11 580x457 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
Warna burung ni sangat comel
Birds 10 580x386 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
bermadu asmara la plak haha
Birds 9 580x435 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
aku suka tengok burung ni haha jambul dia.. pergh
Birds 8 580x390 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
burung ni ada rupa macam angry birds haha
Birds 7 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
hahaha comel giler itik ni
Birds 6 580x284 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
hohoh comel je.. siap pimpin tangan
Birds 5 580x386 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
hoho siap halau binatang lain tak kasi makan pisang
Birds 4 580x398 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
tengh kongsi makan tikus bang?
Birds 3 580x311 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
dah dapat hidangan untuk hari ini hohoho
Birds 2 580x456 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
rupa dia macam burung dodo haha
Birds 1 580x401 Koleksi Gambar Burung burung yang Comel
haa makan dia haha

Macam mana? comel tak? comel tak comel tak? hahaha kami paling suka tengok gelagat itik tu sangat comel giler. Dan seperti biasa, lembu cisdel akan rasa tercabar bila ada binatang comel masuk blog ni hoho.

cisdel baby burung biru comel Koleksi Gambar Burung burung yang Comelsumber: ezzal

Kongsi Artikel

12 Responses to Koleksi Gambar Burung-burung yang Comel

  1. nadhirah says:

    cantik giler burung2 tuh…. 8P

  2. Wuucin Kimora says:

    ape2 pun suka pix yg 1st tu :D

  3. APi says:

    burung colorful yang bermadu asmara tu comel..

  4. kiki says:

    :sick_ee:kecian itek 2….

  5. buduck kecik says:

    8x kalao ada mesej berguna… x lah nampak sia2 sgt..

  6. Pingback: Koleksi Gambar Monyet yang Sangat Comel dan Kelakar | cisdel.com

  7. titik says:

    aku mau burung beo……….

  8. siti says:

    macam pegang rotan lak bile tgok sekilas burung yg sebut AAAA tuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>