Koleksi Gambar Burung-burung yang Comel

Published On 17/03/2011 | By cisdel | Alam, Comel

Kami memang suka paparkan gambar telatah haiwan-haiwan comel dan mencuit hati, kami harap anda juga suka akan post-post yang sebegini. Jika sebelum ini kami pernah paparkan koleksi gambar monyet yang comel dan kelakar, kini tiba masanya untuk koleksi gambar burung-burung yang comel pulak.

 

burung comel 1
ehem.. buat ape tu? haha
burung comel 2
burung kuning yang comel :)
burung comel 3
burung ni sangat unik dan meruntun jiwa
burung comel 4
haha tamak makan kacang yang lagi besar dari mulut dia
burung comel 5
sebut AAAA
burung comel 6
merenung masa depan
Burung comel 7
Warna burung ni sangat comel
Burung comel 8
bermadu asmara la plak haha
Burung comel 9
aku suka tengok burung ni haha jambul dia.. pergh
Burung comel 9
burung ni ada rupa macam angry birds haha
Burung comel 10
hahaha comel giler itik ni
Burung comel 11
hohoh comel je.. siap pimpin tangan
burung cute 12
hoho siap halau binatang lain tak kasi makan pisang
burung cute 13
tengh kongsi makan tikus bang?
burung cute 14
dah dapat hidangan untuk hari ini hohoho
burung cute 15
rupa dia macam burung dodo haha
cute birds 16
haa makan dia haha

Macam mana? comel tak? comel tak comel tak? hahaha kami paling suka tengok gelagat itik tu sangat comel giler. Dan seperti biasa, lembu cisdel akan rasa tercabar bila ada binatang comel masuk blog ni hoho.

cisdel baby burung biru comelsumber: ezzal

Kongsi Artikel

12 Responses to Koleksi Gambar Burung-burung yang Comel

  1. nadhirah says:

    cantik giler burung2 tuh…. 8P

  2. Wuucin Kimora says:

    ape2 pun suka pix yg 1st tu 😀

  3. APi says:

    burung colorful yang bermadu asmara tu comel..

  4. kiki says:

    :sick_ee:kecian itek 2….

  5. buduck kecik says:

    8x kalao ada mesej berguna… x lah nampak sia2 sgt..

  6. Pingback: Koleksi Gambar Monyet yang Sangat Comel dan Kelakar | cisdel.com

  7. titik says:

    aku mau burung beo……….

  8. siti says:

    macam pegang rotan lak bile tgok sekilas burung yg sebut AAAA tuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *