Kit Kat Berperisa Pelik dan Unik yang Terdapat di Jepun

Published On 15/03/2011 | By cisdel | Menarik

Kami agak yakin pasti hampir semua pembaca pernah makan coklat Kit Kat keluaran Nestle yang sangat sedap ini. Kalau di Malaysia mungkin hanya terdapat 2 perisa sahaja iaitu coklat dan coklat putih. Tetapi berbeza pula di Jepun, terdapat banyak perisa Kit Kat yang unik dan pelik terdapat di sana.

Kit Kat wasabi

Wasabi

Kit Kat wasabi 2

confirm pedas kit kat perisa wasabi ni hehehe

Kit Kat soy sauce

Soy Sauce

Kit Kat soy sauce 2

Soy sauce kalau terjemah jadi BM bukan kicap ke? =.="

Kit Kat sweet potato

Sweet Potato

Kit Kat sweet potato 2

cuba bayangkan dengan kreatif macam mana rasa kit kat sweet potato ni

Kit Kat purple sweet potato

Purple Sweet Potato

Kit Kat purple sweet potato 2

sila google purple sweet potato dan anda akan kagum tengok macam mana rupa keledek unggu itu

Kit Kat annin dofu

Annin Dofu

Kit Kat annin dofu 2

Annin Dofu ni sejenis Chinese desert

Kit Kat Cheese cake

Cheese Cake

Kit Kat Cheese cake 2

ini perisa yang paling pelik bagi aku hahaha

Kit Kat green tea

Kit Kat green tea

Kit Kat berperisa pelik

Kit Kat berperisa pelik

Kit Kat berperisa pelik 2

Kit Kat berperisa pelik 2

Kit Kat berperisa pelik 3

Kotak kit kat

Kit Kat berperisa pelik 4

Kotak Kit Kat sisi

Kit Kat berperisa pelik 5

Bungkusan Kit Kat pelik hoho

Macam mana? teringin nak cuba? Tapi buat masa sekarang semua orang tidak digalakkan untuk pergi ke Jepun kerana bencana yang telah berlaku. Di kesempatan ini kami di cisdel.com ingin mendoakan keselamatan mangsa gempa bumi dan tsunami di Jepun. Semoga kita terlindung dan terpelihara daripada bencana seumpana itu.

cisdel kit katsumber: ufunk

Kongsi Artikel

20 Responses to Kit Kat Berperisa Pelik dan Unik yang Terdapat di Jepun

  1. shahizan says:

    Haha ok dah google ‘purple sweet potato’. Cantik dan kagum wooooh ! ;D

    Ingatkan cudbary je yang perisa macam macam. Kit-kat pun ada – -‘

  2. Wuucin Kimora says:

    sy nk mkn kit kat cisdel! wahahaha

  3. cikmegipama says:

    err..pening tgk flavour die. :sick_ee:

  4. APi says:

    yang pepel tu macam sedap jek..
    ade rase air keladi tak?
    kehkehkeh

  5. Daus says:

    haha! cisdel lagi pelik

  6. Affan says:

    boleh kirim kat member2 ni :)

  7. Ezal R says:

    waaaah!! 😯 nampak macam sedap jer.. bila nk ada kt malaysia ni? perisa oren da ada.. perisa lain xde ke kt malaysia… huhu lapar la pulak :rolleyes_ee:

  8. elly says:

    teringin nak rase yg cheese..
    fo sure makan wasabi ye berangin 1 badan.. 8)

  9. Zida says:

    erk. nampak geli. hahah XD

  10. ah bees says:

    comel btl kaler dia…nk try la…

  11. ekebal says:

    bile disusun nampak cantik. mcm piano.hehe

  12. OM says:

    sgt kagum dgn purple sweet potato! thumbs up! 😀 😀

  13. fuh, kalau kt Malaysia ni mesti kit kat kena buat perisa tempoyak, perisa cencaluk, perisa sambal belacan. perisa budu ke.. Mesti local taste punyer…ha3

  14. adledash says:

    salam…

    agak2 ade takk kit kat perasa karipap? murtabak sardin ke…

  15. aizuddin says:

    boleh ke try? :embarrassed_ee:

  16. ahmadhaikal says:

    wahh, sangat pelikkkk.. 😯

  17. wasabi komfem tak try
    tapi nak try sangat2 yg cheese cake tu! 😮

  18. me says:

    org jpun ni mmg kraetif, tu le dorang maju.. 😀

  19. Pingback: Koleksi Bas Sekolah yang Sangat Comel dari Jepun | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *