Koleksi Gambar Monyet yang Comel dan Kelakar

Published On 13/03/2011 | By cisdel | Alam, Comel, Lawak

Monyet merupakan haiwan yang sangat comel dan pandai beraksi. Banyak aksi-aksi comel monyet boleh dijumpai di internet. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan koleksi gambar aksi-aksi monyet yang unik, comel dan kelakar. Rasa macam nak culik sekor monyet kat zoo buat bela kat rumah hohoho.

 

Monyet comel 1

comel je monyet ni.. mata dia besar!!!

Monyet comel 2

warna monyet ni sangat meruntun jiwa hohoho

Monyet comel 3

:|

Monyet comel 4

sedang memikirkan nasib masa depan

Monyet comel 5

monyet ni agak seksi hohoho

Monyet comel 6

senyum!!! =)

Monyet comel 7

perlu ke aku cencored gambar ni? haha

Monyet comel 8

oo makan sekor-sekor ye

Monyet comel 9

monyet ni sangat comel dan striking!! haha

cute monkey 10

ehem.. ehem.. buat pe tu.. haha

Monyet comel 11

ok yang ini agak menakutkan.. hohoho

monyet comel 12

:0 "wooo" haha

monyet comel 13

Snow Monkeys

monyet comel 14

Squirrel Monkey.. hoho monyet + tupai :)

monyet comel 15

monyet berenang sian dia basah kena hujan

monyet comel 16

hubungan yang pelik dan mungkin terlarang haha

monyet comel 17

muka dia merah.. hohoho

Semoga anda terhibur dengan gamabr monyet ni semua. Ada banyak lagi gambar haiwan senyum di post ini. Rasa macam nak bela je monyet sekor dalam blog ni la.. haha tapi nanti mesti lembu cisdel jeles.

cisdel bela monyetsumber: smilepanic

Kongsi Artikel

11 Responses to Koleksi Gambar Monyet yang Comel dan Kelakar

  1. moeyna says:

    monyet senyum tu comell..haha

    • admin says:

      hehe memang comel.. kalau rajin cuba search kat blog ni ada satu post khas gambar binatang-bintang senyum dengan sangat comel :)

  2. sitijay personal says:

    😀 memang comel betul monyet2 tu, especially yg posing senyum tuh. Macam iklan ubat gigi la… kui kui

  3. cikmegipama says:

    hohoii..comel nye..nak bela sekor!! haha

  4. efyna says:

    monyet kat UUM dah jadi binatang peliharaan kami. XD

  5. Orang Akaun says:

    mata style west bourland ar beb

  6. kiki says:

    cml tpi…. :sick_ee:

  7. AZZA ADILA says:

    WOI …… COMELNYA MONYET NI KALAU AKU BELAMBOLEH WAT DUIT HHHHHUUUUU

  8. ticha says:

    ich mank comel banget monkey”a ,,,

    ternyata keren-keren foto”a

  9. Efi Eidzya says:

    Mmg comel pun monyet.. I like it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *