Model Serangga yang Diperbuat Daripada Rambut

Published On 08/03/2011 | By cisdel | Menarik

Serangga seperti nyamuk, kumbang dan lain-lain memang agak menggelikan dan tidak digemari ramai. Tapi bagaimana pulak kalau model-model serangga itu dihasilkan daripada rambut =.=” haha kegelian kuasa dua beb. Model-model ini semua adalah hasil kreativiti artis yang bernama Adrienne Antonson.

model serangga 1

Mentadak mentadu

model serangga 2

Ini mungkin nyamuk

model serangga 3

Ini mungkin kupu-kupu

model serangga 4

ini kumbang

model serangga 5

Ini mungkin penyengat (wasp)

model serangga 6

Ini confirm lalat hahaha

model serangga 7

ok yang ini memang tak tahu apa (sila bantu)

model serangga 8

ini juga lalat kot

model serangga 9

Apa binatang ni =.="

model serangga 10

rasanya ini kumbang

model serangga 11

apa nama ntah binatang ni.. tapi ia sangat common

model serangga 12

Ini kupu-kupu

Diulangi sekali lagi, model-model serangga ini semua diperbuat daripada rambut ye.. hohoho tapi memang kreatif dan teliti betul orang yang buat ni. Untuk lihat lebih banyak lagi krativiti artis ini sila rujuk sumber kami.

cisdel versi banyak rambutsumber: Adrienne Antonson

Kongsi Artikel

5 Responses to Model Serangga yang Diperbuat Daripada Rambut

  1. afique says:

    nak buat ni kena ada tahap kesabaran dan iman 7 lapisan langit ni. :tongue_laugh_ee: susah gila nak buat niii.

  2. Orang Akaun says:

    demm..detail gila laa

  3. nur says:

    smart giler…pndai diorang buat…fuyoohhh.. 😯

  4. usui says:

    yg hijau tuh tatau nama tp dulu kecik2 salu hinggap kat baju… kdg2 tgk warna baju mcm sama dia nak hinggap, kdg2 kalau bju tuh warna terang,nak hinggap.. serangga nih ada bau tau… jgn pegang nnt bau serangga tuh lekat kat tgn… ==”

Leave a Reply to nur Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *