Koleksi Gambar Binatang yang Comel dan Kelakar

Published On 06/03/2011 | By cisdel | Lawak

Gambar-gambar haiwan comel memang agak sinonim dengan cisdel.com. Kami memang gemar untuk berkongsi telatah dan gelagat haiwan-haiwan yang comel dan kelakar. Untuk post kali ini kami ingin tambah lagi koleksi haiwan-haiwan comel dan kelakar untuk tatapan anda.

funny animal chimpanzee

ini chimpanzee ke? kalau betul, ini chimpanzee yang kebingungan

funny animal

Muka nak ketat je dia ni la

cute happy-monkey

haha dalam banyak-banyak gambar aku paling suka gambar ni

haiwan comel

dengan ini saya mencadangkan.. hahahaha

funny cow

perkhidmatan membersihkan skrin secara percuma hahaha

funny giraffe

ape main jilat-jilat ni.. dah la lidah hitam..

funny horse

ngeeeeee hahaha

anjing yang kelakar dan comel

weee boleh terbang.. hahaha

funny-animal24

muka samseng ke muka takut duri ada kat leher? hahaha

funny king julian

King Julian sibuk dok bersembang.. haha

kucing yang sangat kelakar

bluekss hahaha

anjing yang menakutkan

takut tak takut tak takut tak? hahaha

Crazy-Animals-Funny-Shoots-fun

anjing yang hyperactive hahaha

anjing comel berlari

berlari berkejaran.. seindah bunga di taman.. haha

red fox

red fox

Hahaha macam mana? Korang suka binatang yang mana? aku paling suka tengok monyet pakai diapers macam mintak pelempang je.. hahaha

cisdel dan semua binatang comelsumber: smilepanic

Kongsi Artikel

20 Responses to Koleksi Gambar Binatang yang Comel dan Kelakar

  1. cikmegipama says:

    adoii..nak nanges tgk.
    comel gile nak mati!!!!!!!!!
    mau nye nak amek gambo nih letak kat propic fb..haha

  2. fathiah says:

    heheheee…. comey… sejuk je jiwa bla tgk gambr2 nie… :lol_ee: :lol_ee: :lol_ee:

  3. Freaky says:

    haha ade yang comel dan ade yang menakutkan

  4. APi says:

    suke lembu cisdel n friends..^^

  5. roslina says:

    hahahah..comel jew :)

  6. alifdalya says:

    memang kelakau.. haha

  7. Orang Akaun says:

    aku suka itu king juliann
    hahahha
    i like to move it move it

  8. sickchild72 says:

    red fox tu cm cam style

  9. Fikri Adhiey says:

    korang boleh buat kartun cisdel ni…haha

  10. Cik Kay Jue says:

    Haei.. Cik Kay Jue intai blog ni.. aq paling suke pic red fox! comel..

  11. nur syuhadah says:

    sya sngat ska yng gmbr kcing tu sbab kcing tu cmel dn hnsm

  12. animalLover says:

    gmbr no.12 paling menang.like it!!!
    no.14 menakutkn…huhu…anyway…semua comel2 belaka….

  13. eama says:

    mmang cmel la ank kcing tu mcam nak peluk pulak

  14. ruby eby says:

    mmg TERBAIK AR!!!!!!!!!!!!!!!!comel glerw…

  15. titan says:

    ko cilok mana gegambar ni semua haaa..

    • cisdel says:

      haha kan ada link sumber… jangan buat blog baru plak weh habis la aku tak boleh nak cari makan haha

  16. suci says:

    hahah
    lucu banget

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *