Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

Diterbitkan Pada 02/03/2011 | Oleh cisdel | Iklan Menarik

Dah agak lama kami tak post gambar-gambar iklan yang cool dan unik. Untuk membalas dendam kali ini kami akan kongsikan gambar yang sangat banyak. Kalau rasa lambat sangat sila la pi buat air dulu sambil tunggu :). Untuk post kali ini kami kongsikan koleksi kempen iklan berkenaan dengan produk untuk mencegah kaki berbau.

feet 9 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

kaki bau macam tikus mati.. haha

feet 7 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

bau ikan mati haha

feet 10 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 3

feet 12 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 4

feet 14 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 5

feet 15 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 6

feet 17 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 7

feet 18 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 8

feet 19 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 9

feet 20 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 10

feet 21 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 11

feet 22 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 12

feet 26 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 13

feet 27 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 14

feet 28 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 15

feet 29 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 16

feet 30 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 17

feet 31 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 18

feet 33 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 19

feet 34 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 20

feet 36 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 21

feet 40 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 22

feet 45 Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

iklan kaki berbau 23

Sengaja kami paparkan nombor dekat caption, kalau ada yang tak faham jom kita bincangkan bersama-sama setiap orang pasti ada sudut pandang yang berbeza kan hohoho. Sesiapa nak kongsikan petua cegah kaki berbau pon ok jugak.

cisdel gas mask Kempen Iklan Menentang Kaki Berbausumber: smashad

Kongsi Artikel

14 Responses to Kempen Iklan Menentang Kaki Berbau

  1. nescafe_ais berkata

    wah,,,nice…cool je…

  2. fathiah berkata

    ahahahaaa…. no 9 xbley blah….
    bau b@#%…. eeeuuuuu…. :smirk1_ee:

  3. elly berkata

    haha..kesian kucing tuu..^^

  4. hana berkata

    gambar no 1 paling geli…
    tikus pelak tu..
    euww…
    =D

  5. Orang Akaun berkata

    aku suka betoi tengok stoken cendawan tuh..haha

  6. ieysha berkata

    nombor 10,11,12…
    pe maksud tu?

    • admin berkata

      secara ringkasnya kira macam dia tukarkan kasut dia jadi selipar atau sandal la baru kaki tak berbau.. hohoho

  7. ekspresiruang berkata

    comel tgk menatang2 tu tergolek pengsan kena penangan kasut berbau :vampire_ee:

  8. Syahnabil berkata

    :lol_ee: hehehe..buat org tertawa..

  9. IsuPanas berkata

    haha…
    ada yg sampai maksud, ada yg x faham..huhu

  10. burn berkata

    y real betul tikus tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>